Setari Cookie-uri

Cum porti hainele transparente in tendinte in 2018

Ai zice ca a crea o tinuta sexy inovatoare este din ce in ce mai provocator pentru designeri si case de moda. Si totusi, cu fiecare sezon, noile colectii aduc in prim-plan alte si alte sugestii de haine sexy. Iar noutatea pentru primavara-vara 2018 sunt hainele transparente in tendinte.

De la dantela la voal, la broderii pretioase, la tulle, texturile transparente se poarta la toate piesele vestimentare in acest sezon. Se poarta multe rochii sexy din dantela. Se poarta modele de haine elegante cu broderie, fuste din tulle romantice si senzuale si multe rochii transparente din voal.

Se poarta hainele transparente in tendinte in toate culorile. De la non-culorile alb si negru, pana la tonuri acide, puternice sau pasteluri suave, delicate, vedetele sezonului, de altfel.

De la Dolce & Gabbana, pana la Dior, Y Project, Paco Rabanne, Jil Sander, Pringle of Scotland, Preen, Miu Miu, Fendi, Erdem, Christopher Kane sunt doar cateva nume celebre pe catwalk-urile carora am vazut in toata transparenta lor, cele mai sexy haine pentru primavara-vara 2018.

Haine transparente in tendinte: alege rochii colorate intens

Rosu intens, verde-smarald, oranj, galben, albastru ultramarin, turcoaz, toate culorile tari ale verii sunt prezente si la hainele transparente in tendinte. Nimic nu este mai interesant si nonconfomist decat culorile tari in rochii transparente din voal.

Citește și:

Alege sa porti rochii colorate transparente fie alaturi de elemente sporty – pantofi sport, sandale flats – dar si cu variante pretioase, precum accesorii si bijuterii statement.

Haine pastelate din voal sau in texturi transparente

Desigur, rochii sexy din dantela s-au mai purtat, la fel si multe modele de haine elegante cu broderie sau fuste din tulle in stil ballerina. Insa pana anul acesta nu am vazut atat voal si tulle la un loc. Cu atat mai mult in atata culoare!

Desigur, se poarta hainele transparente in tendinte, in alb si negru (fie in trend bridal, fie minimalist, sau in linii pretioase, ori goth-grunge), insa, daca vorbim despre rochii transparente din voal, vorbim despre culori. Multe culori puternice si multe nuante pastelate (vernil, galben-lamaie, bleu, roz, lila).

Hainele transparente in tendinte - Jurnalul unei shopaholice

Fusta cu satin si dantela Cardigan din voal galben

Citește și:

Bluza cu tulle, voal si broderie Fusta pastel din tulle

Dantela fina sexy, atat seara, cat si in tinutele de zi! Extra bonus daca alegi piese cu voal, dantela si broderie cusuta ori aplicata!

Desigur, nu putem vorbi despre transparente fara sa vorbim despre modele de rochii din dantela. Cu atat mai mult daca alegi rochii lungi sau in intregime dantelate. Asta nu inseamna ca insertiile din dantela sunt de lepadat. Doar ca dantela si mai ales completata de broderia din dantela sunt detalii must-have ale sezonului.

Alege si tu haine elegante cu broderie si rochii sexy din dantela, pretioase sau cu tenta punk-rock. Si mai ales, poarta-le ziua! Pentru jocuri de piese vestimentare tip hide & seek si peekaboo perfecte prin transparente in haine diafane.

De fapt, aceasta este noutatea acestui sezon! Fie ca vorbim despre rochii sexy din dantela, fie ca vorbim despre haine elegante cu broderie, fuste din tulle ori rochii transparente din voal, hainele transparente in tendinte devin vedete ale garderobei tale mai ales purtate ziua. Poate pentru ca primavara-vara 2018 este sezonul contrastului si te-ai astepta ca texturile pretioase si transparente sa fie prezente seara, la petreceri ori cocktailuri. Cu siguranta, insa, noutatea este sa porti hainele acestea sexy cu cardigane, geci de piele, pantofi sport sau bocanci.

Citește și:

Sursa foto front page – Joey Nicotra/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.