Setari Cookie-uri

Se poartă colierele lungi cu lanț sau șnur în straturi!

Happy layering. Așa s-ar numi modalitatea de a asorta haine și accesorii în acest sezon! Se poartă haine de blană, geci Parka, jachete matlasate, pulovere și rochii în straturi. Și se poartă coliere lungi în straturi, pentru un look de efect! Hai să le descoperim pe toate mai jos!

Mai fine sau dimpotrivă masive, cu zale mari, grele. Cu pandantiv delicat sau dimpotrivă cu pietre ori steluțe ori crucifixuri cât mai mari. Bătute în pietre sau simple. Prețioase ori cu șnururi sau șiraguri de mărgele ori perle. Când vorbim despre colierele acestui sezon, vorbim despre varietate. Și mai ales, vorbim despre faptul că se poartă coliere lungi în straturi, indiferent de stilul lor.

Designerii au adus în colecțiile lor coliere cu șiraguri și lanțuri. Fie au preferat lanțurile fine, purtate cât mai multe, cât mai lungi, cu diferite pandantive. Fie au mers pe statement, pe coliere masive, cu zale groase, grele și pandantive sau pietre decorative mari.

Și pentru că se poartă mult modelele de coliere lungi cu pandantiv (mult și multe deodată!), am căutat câteva modele șic din care să îți alegi lucky-charm-ul! Și, desigur, vom vorbi mai jos și despre cum se poartă coliere lungi în straturi.

Citește și:

coliere cu lanturi la moda Vezi aici propunerile noastre de coliere cu lanț

Da, în acest sezon se poartă coliere lungi în straturi!

În toamna asta se poartă coliere lungi în straturi: descoperă despre ce modele vorbesc și despre cât de important este layeringul în colecția Giorgio Armani. Aici modelele de coliere cu șiraguri și lanțuri sunt de-a dreptul Baroce, opulente. Mărgelele mari se îmbină cu perlele și cu detaliile metalice sar și cu cele textile (ciucuri cu franjuri), rezultând adevărate bijuterii-armură.

coliere cu șiraguri și lanțuri

Alege coliere cu șiraguri și lanțuri de aici

Pe multistrat de lanțuri exagerate merge și Lagerfeld la Chanel. Aici vezi coliere lungi cu pandantiv, cât mai multe și cât mai prețioase. Cu zale, cu perle, mărgele, cristale, cu inserții de dantelării metalice sau de textil (dantelă, pene), aceste coliere sunt foarte vizibile și vor transforma total ținuta!

Citește și:

Pentru că de fapt de aceea se poartă coliere lungi în straturi! Pentru a fi cât mai vizibile dominante, pentru a fi mai mult decât bijuterii sau accente ale ținutei tale. Pentru a fi parte integrantă, chiar centru de interes al ținutei, fie ea casual, office sau de seară!

Coliere cu șiraguri și lanțuri și coliere lungi cu pandantiv: poartă-le pe toate!

Da, în toamna aceasta poți miza pe coliere lungi cu pandantiv. Ideea este să fie cât mai vizibile și accentuate, sau cât mai multe straturi, dacă alegi varianta de coliere cu șiraguri lanțuri mai fine. Cum se poartă coliere lungi în straturi în acest sezon și unde găsești inspirație pentru variante cu multe pandantive?

Vezi pandantive de combinat cu lanțuri și șnururi

Vezi pandantive de combinat cu lanțuri și șnururi

Giambattista Valli propune coliere cu șiraguri și lanțuri, cu șnururi și pandantive de inspirație tribală. La Toga vei descoperi asortarea de coliere lungi cu pandantiv masiv. Vorbim despre coliere cu lanț gros, cu zale mari, cu pandantiv cu piatră, respecți cu monedă supradimensionată.

Citește și:

După cum vezi, creatorii de modă au mizat pe coliere cu șiraguri și lanțuri și pe coliere lungi cu pandantiv, pentru a declara că paradigma se schimbă. Accesoriile nu mai sunt doar accesorii! Ele devin punct de interes al outfit-ului, fie că vorbim despre ținute cu materiale prețioase, fie că vorbim despre bluze, cămăși, tricotaje sau jerseu.

Se poartă coliere lungi în straturi pentru că în acest moment, cultura Pop presupune exagerări, Bling-Bling-uri, străluciri, eclectism.

Se poartă coliere lungi în straturi, fie ele fluide, fine, elegante, rafinate, fie cu zale masive. Se poartă pandantive delicate sau dimpotrivă detalii masive. Se poartă asortări de metalic și textil. Cât mai multe pietre, cristale, perle, decorațiuni metalice, chiar inserții de lemn.

Citește și:

Poți asorta colierele alegând același stil (mai multe șiraguri sau lanțuri) sau poți miza pe contraste. Un choker fix, masiv, opulent, alături de coliere cu șiraguri și lanțuri. Pe acest gen de coliere lungi cu pandantiv și colier fix la baza gâtului a mers mult McQueen și arată de-a dreptul Dark și spectaculos!

Orice ai alege, important este să reții că se poartă coliere lungi în straturi, și nicidecum simple accesorii!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.