Setari Cookie-uri

Bijuterii cu perle prețioase: poartă-le indiferent de ținută!

Ce au avut designerii de spus în ceea ce privește accesoriile și bijuteriile acestui sezon rece? Fă stocuri cât mai mari și poartă-le cu atitudine! Chiar și clasicele reinterpretate au suferit transformări și s-au reorientat către opulență, lux, feminitate, originalitate, Glamour, curaj, senzualitate. Este și cazul modelelor de bijuterii cu perle prețioase.

Accesoriile și bijuteriile pentru toamnă-iarnă sunt bazate pe accente masive, pe a plasa purtătoarea în centrul atenției, pe a te face să pari mai încrezătoare, mai îndrăzneață. Și toate acestea fătă a uita de feminitate, senzualitate și mister. În ceea ce privește clasicele bijuterii cu perle prețioase, lucrurile nu au stat deloc altfel!

Când vorbim despre coliere cu perle prețioase vorbim despre șiraguri lungi, lanțuri cu pandantive și perle sau coliere statement, cât mai bogate. Când ne referim la cercei cu perle prețioase, cu siguranță aceștia vor fi masivi, încărcați, aproape Baroc, vor ieși în evidență, și adesea vor fi completați de flori, cristale, pene, franjuri, lanțuri, decorațiuni metalice, mărgele.

Și în ceea ce privește modelele de brățări cu perle prețioase designerii au preferat trendul oversize. Se poartă brățări mari, adesea fixe, cu adevărate bijuterii încorporate. Dar hai să descoperi secretele acestui sezon, pe îndelete, mai jos. Dacă adori elegantele bijuterii cu perle prețioase, descoperă cum le poți asorta și în acest sezon, din rândurile de mai jos.

Citește și:

Coco Chanel a popularizat colierele cu perle la orice fel de ținută

Ei bine, da, (și) în ceea ce privește asortarea frumoaselor bijuterii cu perle prețioase, Coco Gabrielle Chanel a fost o vizionară. Se poartă coliere cu perle prețioase, cercei cu perle prețioase, brățări cu perle prețioase și la cele mai casual sau sporty ținute!

De la tricouri, la pulovere oversize (nimic nu arată mai spectaculos ca un pulover amplu, XXL, purtat direct pe piele, cu un colier masiv cu perle asortat!). De la rochii de seară la pantaloni tip Cargo, de la fuste din piele la eternii blugi, cu ghete sau bocanci. De la paltoane din stofă tip tweed, până la jachete Parka, masive, matlasate, nimic nu scoate din ecuația asortarea fabuloaselor bijuterii cu perle prețioase.

bijuterii cu perle prețioase

Vezi modele de cercei cu perle AICI inele cu perlă

Citește și:

AICI găsești brățară din perle

Mai multe modele de cercei prețioși cu perle

Bijuterii cu perle prețioase: sezonul acesta se poartă multe

Unde și cum am văzut bijuterii cu perle prețioase în prezentările de modă și cum au inserat stiliștii marilor case de modă aceste pietre în ținute? La Y Project am descoperit cercei cu perle prețioase și cu cercuri metalice aurii, de la lobul urechii, până la clavicule, asortați cu layere de tricotaje și paltoane de stofă de lână.

Și la Dries Van Noten am găsit bijuterii cu perle prețioase, tot cercei, de data aceasta cu asimetrie. Modelele au purtat câte un cercel masiv, cu brațe metalice, decorate cu cristale, sticlă colorată și ”lacrimi” de perle, alături de pulovere tricotate gros, pe gât și paltoane din stofă, cu gulere interesante, toate liniile atrăgând atenția la chipul purtătoarei.

Citește și:

cercei cu perle moderni sau clasici statement Vezi aici mai multe modele spectaculoase

La Chanel am întâlnit multe straturi de coliere cu perle prețioase, într-un stil aproape Gipsy, oricum de inspirație tribală, dacă triburile ar fi trăit în Palate Rococo sau Baroce. Aici perlele s-au amestecat cu dantelăriile metalice, cu cristalele colorate, cu lanțurile lungi, decorate de mănuși, logo-ul metalic al casei de modă, mărgele sau flori masive. La Chanel perlele au fost asortate cu tweed, tricotaje și blană.

Și la Prabal Gurung am întâlnit bijuterii cu perle prețioase. La această casă de modă cerceii cu perle au îmbinat atât perlele mari cât șți pe cele micuțe, în stil șirag. Tot cercei cu perle am întâlnit și la Antonio Maras. Aici cerceii au fost masivi, grei, cu aglomerări de perle, cristale și elemente metalice prețioase, în stil candelabru.

Citește și:

Acest stil a fost asortat cu sweatere sport și inserții de blană ecologică. La McQueen cerceii cu perle au fost asimetrici, aproape minimal, fiind completați de coliere choker metalice și pandantive victoriene cu fluturi, însă printr-o prismă Goth, Grunge sau Rock. Modelele au purtat sacouri cu gulere și revere supradimensionate și ruj roșu intens.

Am întâlnit bijuterii cu perle prețioase și la Dolce & Gabbana. Aici am găsit brățări cu perle prețioase, camee, mărgele, cristale, dantelării metalice. Adevărate cătușe opulente sau manșete groase, metalice, brățările acestea fixe și bogate au fost asortate cu rochii senzuale, romantice, din voal eteric, imprimat cu flori. Bijuterii cu perle prețioase am văzut și la Toga. Aici perlele au fost violet neon, în mănunchiuri, dacă nu ciorchini, grei, atârnând de urechi, fiind completați de pulovere.

Citește și:

La Louis Vuitton am văzut un stil inspirat de prerie și de look-ul American Cowboy, cu cojoace și coliere cu perle prețioase, în stil lanț subțire cu decorațiune cu cristale și perle. Și la foarte mulți designeri am văzut look-ul cu bijuterii cu perle prețioase de tipul lucky charms, unde perlele au avut loc de cinste și au completat tot ținute bogate, opulente.

Așadar, fie că porți brățări cu perle prețioase, fie că alegi cercei sau coliere, mizează pe bogăția elementelor alese!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.