Setari Cookie-uri

Poartă acesști bocanci cu toc în iarna aceasta și fii șic!

Ce gheață, ce frig, ce iarnă? Echilibristă sau nu, designerii au propus pentru acest sezon platforme și tocuri înalte. Chiar și atunci când a creat cizme, ghete, botine și bocanci. Și chiar și pe calapodul military! Fii pregătită, se poartă mult modelele de bocanci de iarnă cu toc!

Despre acest sezon putem spune multe. Putem spune în general, însă că este construit pe opulență, bogăție, sofisticare dar și effortless, smart-casual și firesc. Putem spune că este sezonul contrastelor frumos etalate juxtapuse!

Este și cazul modelelor de bocanci de iarnă cu toc! Și mai ales, este cazul asortării acestor bocanci de iarnă cu toc, adesea îmbinați cu falduri diafane și texturi prețioase, eterice, feminine. Vezi Lanvin, unde bootsii s-au purtat cu fuste plisate vaporoase.

Construiți pe ideea de contrast, când vorbim de bocanci cu toc și platformă înaltă, vorbim și despre stilul androgin și despre moda feminină. Și despre eleganță și sofisticare și despre ceva military, cât să rămână lucrurile serioase!

Calapodul de bocanci de iarnă cu toc al acestui sezon îmbină perfect linia army, dură, austeră, sobră, masculină, puternică și îndrăzneață cu detaliile feminine – tocul, aplicațiile, decorațiunile, cataramele, adesea texturile interesante, mai aproape de feminin, decât de tranșee.

Citește și:

Dar hai mai bine să vedem cum poți purta bocanci cu toc și platformă acum!

Vezi cum se poartă calapodul bărbătesc

Vezi cum se poartă calapodul bărbătesc

Se poartă platformele înalte și se poartă calapodul army-style!

Contrastele pe care creatorii de modă le-au folosit drept piloni de bază ai sezonului de toamnă-iarnă 2018-2019 se văd foarte bine și la încălțăminte!

Este un sezon al culorilor tari, al materialelor textile implicate în accesorii (multe cizme și boots din stofă cu carouri, de exemplu!), al aplicațiilor, pietrelor, cristalelor, penelor, volanelor, dantelelor, catifelei și altor detalii ce te trimit cu gândul la Baroc, opulență, bogăție, prețiozitate și feminitate!

bocanci cu toc la modă

Vezi bocanci cu toc aici

Dar stai! Toată această paletă sofisticată, ladylike, prețioasă, stă alături de tocuri groase, butucănoase, cilindrice, uneori! Alături de platforme groase, înalte, ce amintesc de șenile de tanc. Alături de tocuri groase, de bocanci și alături de calapoade bărbătești, dacă nu ofițerești. Se poartă mult stilul de bocanci de iarnă cu toc și, deși nu ai zice că e posibil sunt tare feminini!

Citește și:

Cizme stil bocanci cu toc și platformă (cu o ușoară tentă de uniformă SS, dar să nu intrăm în detalii!) am văzut la Dior, de exemplu. Dar am văzut modele de bocanci înalți, combinați cu rochii și fuste și la McQueen, de exemplu. Și să nu mai spun că Dolce & Gabanna au creat botine cu toc înalt și gros, din paiete, cu steluțe dar și botine-bocanci, cu șireturi, cu toc subțire și roșii!

Bocanci de iarnă cu toc pentru un look în tendințe!

Și, dacă nu îți arde tocmai de military, o altă abordare de bocanci de iarnă cu toc are Mary Katranzou. Ea îmbină stilul Dandy, cu pantofii bărbătești, cu ceva Oxford și cu detaliile de bocanci (barete cu catarame, șireturi până pe gambă) dar obține niște cizme tare interesante, prețioase și feminine, pe care le lasă la vedere sub pantalonii midi în pătrățele retro.

Citește și:

bocanci cu toc și platformă tip botine

Alege bocanci cu toc și de aici

Cât despre stilul de bocanci cu toc și platformă cât mai înaltă, inspiră-te de la Saint Laurent, Marni și Versace! Saint Laurent a creat modele de bocanci cu toc și platformă, negri, stil Dominatrix. Marni a realizat bocanci de iarnă cu toc, cu inserții de satin și tălpi sport. Versace a mers pe modele de bocanci înalți cu barete, catarame metalice și ținte Punk.

Și pentru că spuneam și de stilul de bocanci de iarnă cu toc realizați din material textil, nu puteam aminti și modelele Chloe și Marques Almedia. Chloe a mers pe modele de bocanci înalți, din catifea, cu tocul metalic, decorat. Almeida a creat bocanci joși, din brocart cu panglici pe post de șireturi!

Bocanci de iarnă cu toc au creat și Philosophy, care a îmbinat și detaliile cowboy în ecuație. în ceea ce privește stilul vădit Army sau al bocancilor combat, cu ceva influențe retro și Punk, te invit să vezi colecțiile Sportmax, Jonathan Simkhai, Chloe.

Citește și:

Adesea modelele de bocanci cu toc și platformă, deși butucănoși și de luptă, army, au fost combinați cu ciorapi interesanți, șosete sexy (stil plasă) și fuste ori rochii! Sportmax a mers pe army boots cu toc mediu. Simkhai a creat bocanci de iarnă cu toc mediu și din piele tip reptilă Chloe a îmbinat calapodul de boot cu talpa de cauciuc și inserțiile de piele colorată, retro.

După cum vezi, ai ceva modele de bocanci de iarnă cu toc la dispoziție. dacă ești curajoasă poți chiar merge pe bocanci cu toc și platformă, de ce nu? Dar și dacă nu vrei să-ți riști picioarele în sezonul schiului, poți alege pe lângă modele de bocanci înalți ș calapoade ceva mai confortabile și joase!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.