Setari Cookie-uri

Bluze si camasi kaki si in imprimeu camouflage

Odata cu incheierea sezonului rece a trecut si vremea celebrelor geci verzi, pe care fetele le-au purtat intr-o veselie cat a fost iarna de lunga. Acum a venit primavara si este sezonul bluzelor si camasilor kaki si cu imprimeu camouflage.

Eu personal astept vara, pentru ca am o rochie casual cu imprimeu camouflage de care inca sunt indragostita si pe care abia astept sa o port din nou, insa pana atunci trebuie sa imi fac cateva “provizii” de bluzite si camasi in aceleasi nuante placute de kaki si verde militar.

Primul pas pe care l-am facut a fost sa caut pe magazinele online. Imi sunt la indemana si ma ajuta sa ma relaxez in micile pauze la birou sau in timpul drumurilor plictisitoare cu mijloacele de transport in comun.

Camasi kaki

Am gasit o multime de modele superbe de camasi in nuante de verde militar. Sunt camasi cambrate, camasi lungi sau asimetrice, cu buzunare sau fara, camasi simple sau cu diverse aplicatii dragute (la mare cautare si sezonul acesta).

Nu le vad neaparat in combinatie cu pantaloni din stofa la dunga, dar se potrivesc perfect cu blugi si pantofi sport, asta daca esti adepta stilului casual si preferi hainele lejere, care te fac sa te simti bine in pielea ta.

Citește și:

Am gasit chiar si un body divin, elegant, vaporos, pe care il poti imbraca atunci cand iesi in club, la un restaurant sau la un eveniment important.

Camasi kaki

Body: 109,90 lei; Camasa: 149,90 lei; Camasa Vero Moda: 139,99 lei

Camasa cu aplicatii: 119,99 lei

Bluze kaki si camouflage

Parerea mea este ca trebuie neaparat sa ai o bluza sau un tricou cu imprimeu camouflage. Nu stiu din ce motiv, dar mi se pare foarte sexy. Mai ales exemplarul din imaginea de mai jos cu nod.

Acest tip de bluze pot fi clasate in categoria casual, insa combinate cu o pereche de sandale sau pantofi cu toc, sau cu o fusta, poti obtine un outfit super feminin, romantic si elegant.

Bluze kaki si in imprimeu camuflaj

Tricou Vero Moda: 74,99 lei; Tricou camuflaj: 59,99 lei; Tricou kaki: 47,99 lei

Cum porti kaki-ul

Daca ai tenul palid si esti blonda, afla ca o sa iti stea minunat cu orice articol vestimentar in aceasta nuanta. Kaki se asorteaza excelent cu bej, gri si negru.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Diana Indiana

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.