Setari Cookie-uri

Avem cele mai călduroase și cool modele de căciuli ale acestei ierni!

Draga mea, dacă credeai că iarna asta e altfel decât prețioasă și sofisticată, credeai eronat! Până și când vorbim despre modele de căciuli de iarnă vorbim despre inserții de texturi prețioase, aplicații sofisticate, strălucitoare sau cu adevărate ”bijuterii” cusute pe tricotaje. Căci, da, căciulile sunt tricotate, doar că au ”adaosuri” de divă!

Ce vreau să zic când spun ”adaosuri” de divă? Pietre, cristale, ștrasuri, blană, perle, mărgele, paiete, solzi strălucitori, lână cu lurex metalic, lucios. Toate acestea s-au regăsit pe cele mai interesante modele de căciuli cu aplicații prețioase!

Ce modele de căciuli purtăm iarna asta? Care sunt tendințele?

Dar nu te gândi că se poartă doar acest gen de accesorii de cap! Sau și mai bine zis, nu te gândi că aceste modele de căciuli de iarnă nu sunt și călduroase, pufoase, gata să protejeze urechile de ger sau părul de ninsoare!

Nu te gândi că sezonul acestea este definit către o direcție ori cealaltă! Se poartă multe modele de căciuli de iarnă și toate sunt create pe ideea de juxtapunere contrastantă de prețios, sofisticat și effortless, relaxat.

Citește și:

Și pentru că în iarna aceasta se poartă multe căciuli călduroase din lână, unele mai sofisticate, altele mai casual, în stil fes, sau chiar cagulă, azi le vom aduce pe toate în discuție. Fie că te visezi pe pârtie, schior profesionist, fie că te vezi Crăiasa Zăpezii, ai de unde alege modele de căciuli de iarnă! Unele mai cool ca altele!

căciuli care amintesc de copilărie Vezi mai multe propuneri de căciuli de la noi

Modele de căciuli de iarnă: cagule, fesur tricotate groase și fesuri cu logo la vedere!

Unele dintre favoritele designerilor când vorbim despre modele de căciuli de iarnă sunt cele tip cagulă sau baclava. Le știi bine: acele fesuri cu „gât”, care lasă doar chipul sau ochii la vedere așa cum purtam și noi când eram copii.

Inspirație găsești la Chanel, Calvin Klein șli Gucci. De menționat este faptul că acele căciuli călduroase din lână sunt adesea completate prețios, sofisticat, cu multe layere și șiraguri de coliere, paiete, materiale mătăsoase, fluide.

Citește și:

căciuli călduroase de firmă din lână

Alege căciuli călduroase din lână de aici

Tot în categoria de modele de căciuli de iarnă tricotate din lână, trecem și fesurile. Fesurile tricotate, adesea cu împletitură groasă, dar nu restricționat la acest tip, sunt interesante nu neapărat prin model (sunt fesuri simple, basic) cât prin structură și textură.

E vorba despre fesuri cu moț sau ciucuri lungi, despre fesuri mai lungi, ce se poartă ”urban”, adunate, creștet sau despre fesuri de inspirație bărbătească sau căciuli pufoase cu ”urechi” ba chiar cu fețe de animăluțe simpatice, ludice.

Inspirație găsești la Dolce & Gabbana, Undercover, Michael Kors, Isa Arfen, Marco de Vincenzo, Blumarine, Anna Sui, Missoni, Etro. Despre căciuli cu aplicații prețioase, te invit să descoperi sugestiile creatorilor de modă, mai jos!

Citește și:

Modele de căciuli cu aplicații prețioase: cu pietre, franjuri, broderii sau paiete

Dacă vorbim despre modele de căciuli de iarnă nu putem lăsa fesurile lși căciulile cu ”bijuterii” aplicate! Modelele de căciuli cu aplicații prețioase au făcut deliciul fashionistelor. Și nici nu s-ar putea altfel, întrucât aceste modele de căciuli de iarnă ”decorate” sau ornate îmbină perfect Glamour-ul cu stilul effortless, casual, relaxat.

Pietre, cristale, ștrasuri, mărgele, franjuri cu mărgele, inserții de perle, Bling-Bling-uri, toate au descris noțiunea de coroană de regină, nu de căciulă. Și totuși ele au decorat pălăriile și căciulile sezonului. În acest sens, inspirație găsești de căciuli cu aplicații prețioase găsești la Dolce & Gabbana, Undercover și Gucci.

Citește și:

modele de căciuli cu aplicații prețioase

Vezi modele de căciuli cu aplicații prețioase aici

Poate pe lista de modele de căciuli de iarnă ar trebui să fie la loc de cinste și fesurile androgine cu logo de designer la vedere. Anna Sui, Emporio Armani și Dolce & Gabbana sunt doar câteva exemple de astfel de căciuli.

De fapt, acest detaliu este nu tocmai relevant, căci indiferent de alegerea unor căciuli călduroase din lână sau de purtarea unor căciuli cu aplicații prețioase, asortarea hainelor, a accesoriilor și bijuteriilor a fost mereu una sofisticată, cu multe străluciri, aplicații sau texturi bogate.

Indiferent ce modele de căciuli de iarnă alegi, nu uita de blană, șiraguri de mărgele, lanțuri, paiete, materiale mătăsoase lui bijuterii opulente!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.