Setari Cookie-uri

Cum porți hainele de firmă cu logo mare fără a fi kitsch

Se pare că frenezia optzecistă nu le-a dat răgaz designerilor români nici în acest sezon. Iar unul dintre detaliile ce alcătuiesc influențele din anii 80 îl reprezintă logourile la vedere. Pentru că, în general, logourile sunt mari și vizibile și bine reprezentate , pericolul îl constituie alunecarea către kitsch. Dacă te atrage acest trend, descoperă cum porți și tu haine de firmă cu logo mare la vedere!

Trebuie să fi observat asta de câteva sezoane încoace. Logo-urile pe tricouri sau hanorace, pattern-urile cu emblemă pe genți și încălțăminte, motivele cu numele marilor case de modă sau branduri pe tot felul de piese, s-au cam înmulțit. Și au culminat în acest sezon cu multe accesorii și haine de firmă cu logo mare, care mai de care mai ”rotunde”.

Cum s-a ivit moda logourilor de branduri la vedere?

Chestiunea aceasta cu purtarea de haine de designer cu logo mare, frontal, sau cu motive cu logo-uri mici, ce creează un pattern, se îmbină perfect atât cu moda anilor 80, cât și cu tot ce înseamnă Pop Culture în prezent.

Toate vedetele hip-hop, dance și pop arborează cu mândrie Bling-Bling-uri cu logo de designer la vedere. Pe lângă asta, e atât de nebună nebunia aceasta cu haine de firmă cu logo mare, încât există și melodii cu nume de brand! Că-ți place sau nu, ”Gucci Gang, Gucci Gang” s-a cam auzit peste tot!

Citește și:

Și asta după ce artiștii din genurile de mai sus tot menționează case de modă ca un statement, ca un manifest ce le definește persoana.

Citește despre moda anilor 80 aici

Citește despre moda anilor 80 aici

Așa că, nu e de mirare că asta se vede și în modă, nu? Cu un vibe-ul narcisist, poate părând superficial, ba chiar White Trash sau kitsch, când vorbim despre haine cu logo la vedere, vorbim despre un trend puternic al prezentului. Te atrage asta? Dacă da, vezi cum asortezi și tu haine de firmă cu logo mare și accesorii cu pattern cu emblemă, din sugestiile de mai jos, desprinde de pe catwalk.

Moda cu logo-ul la vedere nu pare a trece! De ce? De unde? Cum de casele de modă nu s-au plictisit încă?

Nu, casele de modă nu s-au plictisit încă de haine de firmă cu logo mare! Ba deloc! Un exemplu elocvent este colecția Fendi, unde vei vedea logo-ul brandului din cap până în picioare. Nu exagerez deloc, deși așa ar părea! Designerii Fendi au creat haine cu logo la vedere (vezi trenciurile din vinilin!) pe care le-au asortat cu accesorii cu emblema firmei pe toată suprafața. Trenci cu logo, alături de geantă cu logo și cizme cu logo. Totul în aceeași ținută.

Citește și:

haine de firmă cu logo mare

Alege haine de firmă cu logo mare de aici

Dacă mă întrebi pe mine, sigur că e cool să porți haine de designer cu logo mare! Dar dacă toată ținuta e o repetare frenetică de logo-uri, de parcă s-ar șterge cumva din memoria colectivă acest brand, după prezentare, e cam exagerată. Și da, exemplul dat este perfect elocvent pentru kitsch sau ”așa nu”.

Exemple mai puțin ”kitschy” de accesorii, pantofi, genți și haine de firmă cu logo mare am mai văzut la Dolce & Gabbana, Balenciaga, Alexander Wang, Gucci. Și, pornind de la exemplele designerilor, iată cum să porți și tu haine de firmă cu logo mare la vedere, fără pericolul derapajului către ”bleah!”.

Haine de firmă cu logo mare și poartă-le fie sport, fie prețios!

Practic, sunt două direcții de a asorta haine de firmă cu logo mare sau accesorii cu astfel de pattern-uri. Poți fi în trend purtându-le ca accent al ținutei, fie sport-casual, urban, fie elegant, prețios. Ideea este că a purta haine de designer cu logo mare poate fi și interesant, cool, nu e necesar să fie ”too much”.

Citește și:

haine de designer cu logo la vedere

Vezi haine de designer cu logo la vedere

Un tricou cu logo-ul mare de brand, alături de blugi și boots. O curea cu cataramă masivă cu label-ul casei de modă, cu fuste mini sau midi din piele, tricou și stiletto colorați și ai deja un outfit a la anii 80!

O geacă pufoasă, mare, groasă, cu eticheta la vedere sau cu pattern realizat din succesiunea de logouri poate fi completarea perfectă pentru ținutele de iarnă. Poți purta pe lângă haine cu logo la vedere și accesorii, genți și pantofi cu același vibe.

Cizme cu logo, genți cu label de designer, acestea pot fi asortate perfect cu piese uni, fie și elegant, sofisticate, mai ales dacă le completezi cu bijuterii pe stil Bling-Bling.

Extra pont: poți purta haine de firmă cu logo mare și alături de texturi strălucitoare (vezi Dolce & Gabbana!) precum paietele sau aplicațiile glittery. Sfatul meu este, oricum, dar: Să alegi o piesă, maximum două cu eticheta de designer sau de brand la vedere, pentru a evita kitsch-ul.

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.