Setari Cookie-uri

Ofertele de Black Friday American + Cyber Monday au început! Uite ce să vânezi!

Black Friday s-a încheiat weekendul trecut în România, dar continuă cu ideea originală de Vinerea Neagră Americană și Cyber Monday! Iată ce oferte să urmărești, unde găsești în continuare reduceri + alte promoții noi speciale!

Black Friday American își dă startul mâine, 23 noiembrie, cu reduceri în cele mai mari magazine internaționale, dar ofertele continuă și la noi, în România. Și sunt chiar la fel de bune, dacă nu mai bune decât cele de Black Friday 2018 din 16 noiembrie. Îți spunem mai jos ce magazine să urmărești, pentru promoții care chiar merită!

Uite unde deja găsești reduceri de Black Friday Internațional:

👍 Black Friday 2018 + Cyber Monday: runda a II-a de reduceri în magazinele din România

👍 Black Friday 2018 American în magazinele online și la brandurile internaționale

Ce e Black Friday American și Cyber Monday?

Black Friday American este cel care a captat lumea întreagă ca o Sărbătoare a Reducerilor. A pornit în America, de unde s-a extins în toată lumea, inclusiv în România, când eMAG și Flanco au adus pentru prima dată conceptul în 2011. În America, dar și la nivel internațional acum, Black Friday are loc an de an în vinerea imediată de după Thanksgiving Day, ultima vineri cu weekend întreg din noiembrie.

Citește și:

Este special creat astfel evenimentul, pentru a oferi ocazia cumpărătorilor de a achiziționa produse pentru sărbătorile de iarnă la reduceri consistente, iar pentru retaileri este o șansă de a-și mări profitul la final de an și de a crește vânzările în preajma Crăciunului.

reduceri și oferte în magazinele online de Black Friday și nu numai Vezi ofertele aici

Cyber Monday este din ce în ce mai cunoscut acum și în România. Și da, are și acesta legătură cu reducerile, dar cu cele care se continuă după Black Friday, mai exact în ziua de luni din noiembrie, imediat următoare Vinerii Negre.

Este, dacă vreți, prima luni de după Black Friday / Thanksgiving Day din SUA, când întârziații care nu au apucat să își ia nimic din oferta de Vinerea Neagră, au acum din nou ocazia de megareduceri. Conceptul a fost creat acum 13 ani, special pentru a încuraja cumpărăturile online, astfel încât tu să petreci cât mai mult timp acasă, cu familia și cei dragi.

Citește și:

Black Friday 2018: runda a II-a de reduceri în magazinele din România

Magazinele online din România continuă promoțiile de Black Friday și cu ocazia Vinerii Negre în America și la nivel internațional. Astfel, pe categorii, trebuie să ne așteptăm la:

Fashion de Black Friday American

  • FashionDays: Chiar dacă nu sub umbrela evenimentului de Black Friday American, marele retailer are reduceri în continuare, foarte bune, la haine și încălțăminte de firmă, pentru femei, copii și bărbați. Astfel, de End of Fall Sale, campanie de oferte active până la 29 noiembrie, te bucuri de discounturi nenumărate la articole de sezon + poți lua cadouri pentru cei dragi de sărbătorile de iarnă la cele mai bune prețuri.
  • ANSWEAR are deja reduceri de până la 70% de Black Friday American.
  • STARSHINERS: De la ora 24:00, în data de 23 noiembrie 2018, se dă startul la Black Friday 2. În perioada 23-25 noiembrie 2018, toate piesele vestimentare de la StarSinerS vor fi reduse între 20% și 80%. Acestea sunt reducerile cele mai mari din acest sfârșit de an.
  • BIBLOO - Și aici continuă discounturile de Black Friday de -20% la toate articolele de pe site, de la branduri de renume internațional - pentru femei și bărbați.
  • Brandul ECCO își continuă reducerile şi în perioada 23 – 25 Noiembrie 2018.
reduceri la haine de firmă pe FashionDays reduceri la piese de la branduri renumite pe Answear

rochii la reducere de Black Friday încălțăminte ECCO la reducere

Citește și:
  • BrandCircus vine weekendul acesta cu reduceri de -80%, în runda a doua de Black Friday. Începe totul de mâine, 23 noiembrie, cu prețuri mici la haine de firmă, și așa la ofertă în acest outlet online.
  • KURTMANN vine cu adevăratul Black Friday, cel American, și cu reduceri de -50% la toate produsele din acest outlet online. Iar săptămâna aceasta, de Black Week, deja rulează promoții de 40%.
  • Astratex vine cu ultima parte de reduceri de Black Friday de anul acesta la lenjerie intimă, halate și pijamale. Este cea mai mare campanie de Vinerea Neagră a retailerului de până acum, cu reduceri de -60% la cele mai multe produse.
  • MontiShoes are reduceri de Black Friday American + Cyber Monday 2018 începând din noaptea asta până în data de luni, 26 noiembrie 2018.
  • Zappatos are Black Week deja cu reduceri de până la 60% până duminică, 25 noiembrie 2018.

Alte oferte de urmărit de Black Friday American + Cyber Monday în modă sunt la:

Citește și:

RE-marcabil Kalapod ZONIA DASHA

Antonio Gatti LaFemme DyFashion Modlet

Fashion-24 WildFashion InPuff Chic-Diva

Oferte de Black Friday Internațional la cosmetice și parfumuri

Bineînțeles că nici ofertele la cosmetice și parfumuri nu lipsesc de BlacK Friday American și Cyber Monday 2018 în România. Avem așa:

  • Esteto dă startul la Beauty Deals cu reduceri pana la 50% la produse cosmetice, parfumuri, consumabile pentru salon, seturi cadou.
  • NOTINO continuă reducerile de până la 70% de Black Friday la cosmetice de la branduri de renume și la parfumuri de nișă.
  • Marionnaud vine cu reduceri de -70% de Black Friday is back tot weekendul până pe 25 decembrie 2018.
  • AVON online are în continuare Beauty Days sub forma de Black Friday la cosmeticele și parfumurile din gamele-semnătură. Sunt reduceri de până la 70% la cele mai cunoscute și apreciate produse cosmetice din România.
  • PensuleMachiaj.ro au și astăzi, de Black Friday American - 23 noiembrie, promoții la produse de machiaj și instrumente necesare pentru make-up, la -80% discount.
  • Melkior vine cu reduceri de până la 70% la produse de machiaj și unghii profesionale, în continuarea Black Friday 2018, până pe data de 25 noiembrie 2018.
  • MakeHot are reduceri de până la 75% perioada aceasta, la produse de machiaj de firmă.
  • BottegaVerde ne încântă simțurile cu arome delicioase la produsele cosmetice naturale, acum cu reducere de până la 82%!
reduceri de Black Friday la cosmetice și parfumuri de lux la Marionnaud online Black Friday la Notino reduceri la cosmetice si parfumuri de firmă

cosmetice si parfumuri Avon online la reducere de Black Friday reduceri la cosmetice profesionale de Black Friday la Esteto

Citește și:

cosmetice și produse de machiaj naturale la reducere de Black Friday pe BottegaVerde reduceri de Black Friday la produse de machiaj profesionale pe Melkior

reduceri la produse de machiaj ieftine de Black Friday produse de machiaj profesionale la reducere de Black Friday pe pensulemachiaj.ro

Home&deco: articole pentru casă la reducere de Black Friday American

  • Vivre își continuă reducerile de -90% la mobilier și articole de casă & decorațiuni, până în data de 26 noiembrie 2018, inclusiv de Cyber Monday așadar. Încă mai ai șansa să iei la reducere cadourile de sărbători pentru ce dragi.
    Tot la fel, cei care nu au apucat sa comande produsul mult visat, cei care isi doreau ceva nou pentru casa sau pur si simplu sa redecoreze, vor mai avea inca o ocazie de astă seară!
  • SomProduct de Cyber Week aduce discounturi de pana la 80% la produse noi, disponibile in stoc. Aceste reduvceri sunt valabile doar în perioada Cyber Week 19-25 noiembrie! Produse-vedetă sunt:

- Pat tapitat cu sertare Roxane- Redus cu 2056 lei

- Canapea tapitata Break Pink, grey si yellow-reducere 2623 lei

Citește și:

- Canapea Extensibila Anda-reducere 662 lei

  • Bonami continuă reducerile de Black Friday sub numele de Pink Friday cu reduceri și mai tari, la mai multe produse extraordinare. Și mai obții ceva: primești cashback de Crăciun - cât cheltuiești în bani pe care să îi cheltui tot la reducere.

Alte oferte de Black Friday American la articole pentru casă mai găsești și la:

SensoDays evoMAG Top-Shop CEL

Accesorii de modă la reducere: ochelari de soare, rame de ochelari, bijuterii și poșete numai bune de pus în garderoba ta și de oferit cadou!

  • MeliMeloParis continuă reducerile și de Black Friday American, în runda a doua, cu discounturi de -25% în perioada 22-25 noiembrie 2018 astfel:

    - Genți și poșete de damă

    - Bijuterii

    - Alte accesorii pentru femei

    - Haine și încălțăminte de sezon

    - Acesorii de păr

    - Home&Deco

  • LENSA are Black November cu reduceri de până la 70% la ochelari de soare de firmă, rame pentru ochelarii de vedere și lentile de contact de la branduri de renume și unice în România, cum sunt lentilele de contact colorate Solotica.

  • OchelariVintage vin cu reduceri și în valul 2 de Black Friday + Cyber Monday, în perioada perioada 23-26 noiembrie. Astfel, te poți bucura de:
    - Ochelari de Soare Vintage = doua perechi la doar 99 de lei
    - Rame de Ochelari Battatura = orice pereche la doar 125 de lei
    - Rame de Ochelari Vintage = doua perechi la doar 119 lei
    - Ochelari de Soare Hawkers = orice pereche la doar 149 lei
    - Lentile Colorate Adore = orice pereche la doar 89 de lei

Alte reduceri de Black Friday American + Cyber Monday la genți, poșete, bijuterii și alte accesorii de modă sunt la:

KARINE Wild-Inga

Black Friday American continuă și la oferte de telefonie mobilă

Încă mai poți beneficia de ofertele de Black Friday 2018 la telefonie mobilă - ai telefoane mobile la liber sau la abonament. Astfel:

Orange iHunt Telekom Germanos

Black Friday 2018 American în magazinele online și la brandurile internaționale

Sunt nenumărate magazine online internaționale cu livrare în România și care merită toată atenția de Black Friday American și Cyber Monday 2018. Sunt de urmărit mai ales cele din categoria de turism, unde poți prinde oferte la cazări pentru călătorii în străinătate și la bilete de avion ieftine.

Fashion și branduri de lux internaționale de Black Friday American + Cyber Monday

  • ASOS va avea reduceri de -50% la articolele principale de Black Friday Internațional și Cyber Monday. Reducerile la Asos au început din 7 noiembrie, au continuat cu cele de 11/11 - Single’s Day si merg mai departe cu cele de Black Friday Internațional și Cyber Monday - discounturi de până la 60% în perioada 17-27 noiembrie 2018.
    Uite AICI 5 piese superbe ASOS deja la reducere!
  • SportDirect.com merită foarte mult urmăriți perioada aceasta pentru că deja sunt reduceri masive de până la 90% și prețuri wow cam în toate categoriile de bază din magazinul online. În plus, livrarea standard pornește de 6.99 euro.
  • Farfetch - magazinul online franțuzesc cu branduri de lux și articole de modă de la case de modă vine cu extra reduceri în perioada 22-26 noiembrie 2018. Acum e momentul ca să iei un cadou de lux celor dragi! Pe lângă reducerile deja prezente pe site, cu acest cupon de reducere BF10N la plasarea comenzii, beneficiezi de un discount de -10% în plus.
    Totodată, aici găsești articole vintage de la case de modă renumite la prețuri speciale.
  • TED BAKER UK ne surprinde deja cu evenimentul de Black Pie-Day, până în data de 26 noiembrie, de Cyber Monday, cu reduceri de -30% la haine și încălțăminte pentru bărbați și femei!
  • GUESS te așteaptă cu reduceri de -50% și livrare gratuită de Black Friday American în magazinul său online pentru Europa.
  • Chi Chi London - brand britanic de haine superbe pentru femei cu magazin online care are acum reduceri de Black Week! 20% REDUCERE la orice piesă de pe site, cu excepția celor deja la oferta de Black Friday, cu cuponul de reducere EVERYTHING20 la plasarea comenzii + reduceri de -50% la categoria specială de Black Friday. De asemenea, ai livrare internațională gratuită, la o comandă de peste 50GBP. Fii pe fază din 23 noiembrie 2018 și îți poți lua rochii de seară deosebite la ofertă wow! Numai bune de Revelion!

Black Friday 2018 și Cyber Monday la AliExpress

Deja rulează campania de Black Friday pe AliExpress, unde poți să te bucuri de reduceri de 60% la absolut orice din categoriile cel mai bine vândute + cupoane de discount deja afișate pe site, pentru extra-reducere.

Vezi aici oferta de Black Friday și Cyber Monday AliExpress

Oferte la TURISM de Black Friday Internațional și Cyber Monday

  • LastMinute are PinkFriday pentru a oferi ocazia de a-ți face vacanța de Crăciun mult visată, cu reduceri la city break-uri, cazări de hotel, vacanțe cu pachete turistice all inclusive și bilete de avion ieftine. Unele promoții încep de astă seară și sunt valabile până la finaul anului, în 31 decembrie 2018.

Categoria haine & încălțăminte sport specializate de Black Friday American

  • PROVIZ SPORT are deja Black Friday ON și Black Week cu -30% discount la articole și echipamente sport specifice pentru mai mukte activități.
    Proviz este un brand internațional de articole sportive de calitate, premiate la nivel mondial, distribuit în 40 de țări deja. Magazinul online are cea mai variată gamă de produse sport specializate și cunoscute pe piața din domeniu, cu o mare vizibilitate în rândul profesioniștilor și sportivilor avansați. Este un brand deja recunoscut pentru inovația și calitatea de care dă dovadă.
    Lansarea colecției-tractor a brandului sport Proviz, REFLECT360 în 2014, a fost cea mai de succes încă de la început și continuă să fie. Această gamă de produse sport unice, create din material 100% reflector, sunt de culoare gri obișnuită pe timp de zi și puternic reflectante noaptea. Indiferent ce activitate sport practici, gamele Proviz sunt variate și în continuă creștere, indiferent de sector: alergat, activități în aer liber, sporturi de vară / de iarnă.
  • HERVIS are reduceri online la numeroase articole sport și echipamente pentru numeroase tipuri de activități. Unele reduceri sunt disponibile doar online, la -63% chiar.

Sursă main photo: Pexels

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.