Setari Cookie-uri

Fustele-creion din material cu structură interesantă sunt la modă

Sunt versatile, elegante, feminine. Sunt pline de rafinament dar și effortless. Sunt potrivite la ținutele office sau business, dar suficient de urbane, încât să ”meargă” casual sau sporty și, fără doar și poate, suficient de sofisticate încât să poată fi asortate ținutelor cu dress-code elegant, de seară, cocktail sau de ocazie. Vorbesc despre fabuloasele și deloc ostentativele fuste-creion din materiale cu structură, atât de WOW!

Lungimea midi și croiala conică, îngustă pe genunchi și gambe, linia feminină, fluidă, dar și cu structură elegantă, ”deșteaptă”, s-au adunat în câteva piese pe care designerii le-au propus adesea în acest sezon. Deși adesea s-a preferat croiala lalea ori balon sau linia în A, să nu uităm de versatilele fuste-creion din materiale cu structură!

Unde au defilat fuste-creion din materiale interesante? Unde și cum au fost asortate fuste-creion din materiale cu structură de efect și embosare? Cum le poți folosi și tu în ținutele tale de zi cu zi sau pentru evenimente speciale? Descoperă cum să porți și tu fuste-creion din texturi interesante, de la stofe pline, la piele sau dantelă transparentă!

cum porți fustele prețioase cu pulovere

Citește cum porți fustele prețioase cu pulovere

Citește și:

Fuste cu croială conică, stil creion: mizează pe ele în acest sezon!

Căci, da, toate se poartă! Toate materialele, mai pline sau mai fine, mai robuste sau mai delicate, mai androgine sau mai feminine, mai casual sau mai prețioase, mai minimaliste sau mai sofisticate. Toate se poartă când vine vorba de fuste-creion din materiale cu structură!

fuste-creion din material interesant

Alege fuste-creion din material interesant de aici

La Balenciaga am văzut fuste-creion din materiale interesante, precum stofele pline, cu carouri englezești. Ele au fost asortate cu cizme ”second skin”, sweatere oversize și layere de geci groase, matlasate, sau paltoane cu animal-print.

La Jason Wu am întâlnit fuste-creion din materiale interesante, prețioase, precum satinul și șantungul, decorate adesea cu aplicații strălucitoare. Iar la Louis Vuitton au fost asortate fuste-creion din texturi interesante, precum tweed-ul, cu sacouri tip taior, topuri din piele cu franjuri lungi și accesorii retro.

Citește și:

Adesea, croiala acestor fuste-creion din materiale cu structură a fost simplă, dreaptă, ușor îngustată către genunchi și gambe. Dar asta nu înseamnă că regula a fost strictă. De exemplu, la Fendi am văzut fuste-creion din materiale interesante, strâmte la genunchi și evazate pe gambe, cu peplum din cute duble, asortate cu pulovere oversize, inserții de blană și cizme cowboy, colorate.

Alege fuste-creion din materiale cu structură sau din texturi interesante!

S-au purtat multe modele de fuste-creion din materiale cu structură spectaculoasă și deloc ”obișnuită” pe catwalk! De exemplu, la Derek Lam și Prabal Gurung au ieșit în evidență modelele de fuste-creion din materiale interesante, deloc asociate cu această piesă vestimentară.

Aici au ieșit în evidență fustele conice, midi, din materiale matlasate, mate sau lucioase, purtate negreșit cu pantofi și botine cu toc, pulovere maxi, tricotate gros, pe gât, sau cu helănci pe gât și cape victoriene sofisticate, ample.

Citește și:

fuste-creion cu structură șic

Vezi fuste-creion cu structură șic aici

După cum vezi, dacă vorbim despre fuste-creion din texturi interesante, mai prețioase sau mai degrabă din materiale ce amintesc de excursiile la munte, există versatilitate și variate. Și asta pentru că designerii marilor case de modă nu s-au lăsat induși în eroare de vechi paradigme. Moda s-a reinventat! Stilul a căpătat noi valențe. Granițele au devenit flexibile. Se poartă fuste-creion din materiale cu structură și se poartă atât sport, cât și casual sau Glamour, elegant, prețios.

Dacă vrei să mizezi pe versatilitate, alege fuste-creion din piele, din stofe cadrilate, din catifea. Dacă vrei să mizezi pe maximum de efect, alege fuste-creion din materiale cu structură ”rigidă” sau delicată, din dantelă transparentă, ori tip brocart, din jeans sau din țesături strălucitoare.

Citește și:

Cât despre accesorizare, alege stilul care să îți definească ținuta: sport, elegant, prețios, feminin, androgin și alege piesele vestimentare și pantofii, în ton cu acest stil. Nu uita în acest sezon de factorul surprinzător: strecoară mici accente sau tușe de contrast, așa încât outfit-ul să fie vizibil și ușor controversat.

Între effortless și opulent, nu uita însă: nimic nu este ostentativ sau ”too much” în acest sezon, decât dacă este asumat, și deloc întâmplător! ;)

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.