Setari Cookie-uri

Meme-urile ciudate în moda 2018 care au dominat tendințele și podiumurile

Industria modei este una ofertantă - cu tot ce înseamnă absurd și nebunesc. Pentru că, să recunoaștem, nu tot ce vedem pe podiumurile de modă este și ceva care să se poarte oriunde. Până la urmă designerii se întrec în nebunie, dar asta nu îi face mai normali. Astfel, fără să își dea seama, dau rateuri memorabile.

De multe ori gândesc ținute de-a râsu-plânsu, iar tendințele nu sunt musai de urmat. Lumea preferă în general eleganța, simplitatea, să îmbrace haine comode și ușor de abordat, de accesorizat, de mândrit cu ele. Consumatorii - printre care și noi - sunt atenți în principiu să aleagă haine practice și frumoase ca aspect.

Dar cum niciun an nu face excepție și 2018 a fost unul al extremelor în lumea modei. Așa se face că s-au remarcat mai multe curiozități care s-au transformat în meme-uri ce s-au viralizat pe rețelele de comunicare - iată-le mai jos explicate cu amănunte:

👉 Geaca puffa în dimensiuni extreme: să fie despre încălzirea globală extremă?
👉 Papuci de casă uriași: perfecți la ținuta de... nuntă? Așa a zis și Kanye West!
👉 Layering: geci purtate cu alte... geci - consumerism mascat?
👉 Parodierea cizmelor UGG: cele mai urâte, dar totuși scumpe încălțări de iarnă
👉 Personalitatea multiplă din fiecare dintre noi: manechine cu dublura chipului în mâini - pe podiumuri!
👉 Manechine îmbrăcate în... bani - capitalism la înălțime!
👉 Pantofi sport ca de Robocop în era tehnologiei roboților în dezvoltare
👉 Cele mai mari pălării de paie: alt semnal de alarmă la încălzirea globală
👉 Papucii Crocs au ajuns pe podium în 2018

Citește și:

Geaca puffa în dimensiuni extreme: să fie despre încălzirea globală extremă?

Gecile puffa trebuie să fie super practice și confortabile. În principiu acestea sunt călduroase și comode, lucru de care trebuie să te bucuri într-o iarnă geroasă. Dar anul acesta s-a pus accent si pe supradimensionarea acestui tip de jachetă - s-a hiperbolizat mărimea acesteia până la a deveni caraghioasă și superficială în utilizare.

Nu este de mirare că un astfel de item a devenit gluma internauților și că… nimeni nu va purta prea curând așa ceva.

Layering: geci purtate cu alte... geci - consumerism mascat?

2018 a mai oferit ocazii de amuzament pasionaților de modă sau nu. Până la urmă nu trebuie să fii expert ca să îți dai seama că unele situații sunt aberante - nu este si cazul ținutelor eclectice.

Citește și:

Așa s-a întâmplat și când în cadrul unei defilări de modă s-a afișat o sugestie cel puțin atipică: geci peste geci, peste geci. Și nu ar fi fost de meme, dacă nu ar fi arătat pur și simplu caraghios și inutil. A rezultat un look bizar cu un format de făcut haz de necaz.

Papuci de casă uriași: perfecți la ținută de... nuntă? Așa a zis și Kanye West!

Kanye West este, oricum l-ai privi, o figură controversată. Sunt rare ocaziile când are o apariție publică și nu declară ceva care să îl facă ținta “răutăților” presei care primește material de dezbătut.

Una dintre cele mai memorabile apariții ale artistului, dintre cele de anul ăsta, a fost atunci când s-a afișat în cadrul unei nunți, purtând o pereche de papuci într-o mărime uriașă. Plus că eventul la care participa era unul luxos, în Miami. Dacă ești curioasă papuci pufoși găsești aici. Doar că tu nu îi purta la evenimente speciale!

Citește și:

Parodierea cizmelor UGG: cele mai urâte, dar totuși scumpe încălțări de iarnă

Cizmele UGG reprezintă un punct esențial în ironizare, în a se face mișto, cum s-ar zice românește. Dar și mai ciudat este atunci când se parodiază și rezultă ceva și mai strident.

Desigur, nu sunt cele mai atrăgătoare și frumoase cizme pe care să le porți, mai ales iarna când tocmai ce a nins și totul se va transforma în mocirlă. Din nou, s-a pus accent pe proporțiile care au depășit proporțiile normalului.

Papucii Crocs au ajuns pe podium în 2018

În 2018 s-au evidențiat și papucii Crocs. Au ajuns pe podium, doar că nu au avut efectul la care designerii se așteptau și astfel lucrurile au luat o turnură distractivă.

Pentru că nu arătau normal, ci mai degrabă ciudat. În scurt timp au devenit un item de modă viral, iar platformele au primit atenția după care tânjeau, dar nu cea pe care și-o doreau.

Citește și:

Pantofi sport ca de Robocop în era tehnologiei roboților în dezvoltare

Inteligența artificială va acapara curând întreaga planetă și oamenii vor fi dominați de roboți.

Cel puțin așa se va întâmpla dacă e să ne ghidăm după multele scenarii despre un viitor apocaliptic imaginat în diverse cărți sau filme. Așa că de ce nu s-ar putea și pantofii sport care imită apariția unui robot? S-a întâmplat deja. Doar că mai degrabă tot adidașii sport albi sunt în trend!

Personalitatea multiplă din fiecare dintre noi: manechine cu dublura chipului în mâini - pe podiumuri!

Se știe deja ca pe scene, mai ales de la marile case de modă, se surprind imagini dintre cele mai neobișnuite. Însă unele dintre ele depășesc orice imaginație și devin distribuite de mii de ori în mediul online.

Citește și:

Asta a fost și cazul unui manechin care a apărut pe podium purtând în brațe o dublură a feței sale. Iar ăsta a fost subiectul multor glume, care mai de care mai inspirate. Până la urmă nu vezi în fiecare zi așa ceva.

Manechine îmbrăcate în... bani - capitalism la înălțime!

Și când credeai că nimic nu te mai poate surprinde, gândește-te că anul acesta un fotomodel a defilat îmbrăcat în bani. Pentru că de ce nu și pentru că se poate.

Să nu vă imaginați că această imagine a rămas fără ecouri pentru că în scurt timp a devenit un meme pur și simplu savuros din partea internauților care au văzut în această apariție un motiv de bășcălie.

Cele mai mari pălării de paie: alt semnal de alarmă la încălzirea globală

Citește și:

Pălăriile de paie sunt un trend, un must în sezonul călduros când întreaga lumea se înghesuie la plajă. Iar doamnele sunt atente cu protejarea tenului, vor să evite dureri de cap de la insolații sau pur și simplu vor să arate chic.

Doar că uneori nu mărimea stabilește trendurile - așa cum o demonstrează și această pălărie de paie foarte mare. Mai smart ni se par pălăriile cu mesaje.

Posibil să fi ratat alte momente stânjenitoare din galeria fashion a acestui an, dar avem încredere în tine că vei face ceva completări. Până la urmă, un râs este mai sănătos dacă devine contagios și nu de puține ori glumele trebuie împărtășite cu ceilalți. Că așa este mai savuros.

Pe voi ce meme-uri v-au surprins anul acesta?

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.