Setari Cookie-uri

Cum porți rochiile Hippie cu motive etnice în sezonul rece

Deși temperaturile de afară sunt de iarnă, designerii au fost cu gândul la vară când au trasat liniile colecțiilor actuale. Așa se face că rochiile Hippie cu motive etnice, flu-flu, vaporoase, cel mai adesea, au apărut pe catwalk în prezentări, pentru sezonul rece! Dar au avut grijă creatorii de modă să adauge straturile potrivite pe deasupra și pe dedesubt, fii pe pace!

Trebuie să știi că în general în acest sezon se poartă mult mixajele de texturi contrastante. Iar plinătatea materialelor sau, dacă vrei, contrastul transparent/opac, subțire/gros a fost pe lista de favorite ale caselor de modă.

Rochiile hippie cu imprimeuri etnice, purtate iarna: cum le-au propus designerii

Așa se face că ne trezirăm cu multe modele de rochii vaporoase, fluide, eterice, flu-flu, juxtapuse hainelor de blană, cojoacelor, tricotajelor pufoase, paltoanelor groase și lungi din stofă, straturilor de ciorapi și șosete groase și șalurilor de lână supradimensionate.

Până la urmă trebuie să țină ceva de cald, nu? Și tocmai felul cum asortezi rochiile Hippie cu pattern etnic ține de cald! Căci, de fiecare dată, sugestiile de top ale sezonului au fost cu piese groase, și mai des în straturi.

Citește și:

Metoda layering a fost preferata creatorilor de modă și astfel au reușit să păstreze materialele de vară în plină iarnă. Așadar, te invit să vezi cum porți rochiile cu motive etnice în iarna asta, inspirându-te din sugestiile mele de mai jos și din prezentările de modă ale celor mai populari designeri.

Rochiile Hippie cu motive etnice imprimate, brodate sau decupate: purtate în contrasturi în sezonul rece!

Contrastele acestea de materiale vaporoase, fluide, eterice, delicate, subțiri, suave, fine, transparente chiar, senzuale, flu-flu alăturate texturilor groase, luxoase, ”de iarnă”, precum blana, stofele de lână sau tricotajele și juxtapuse țesăturilor pline, robuste, care țin de cald, mai ales completate de accesorii care să ajute purtătoarea în demersul de a aduce vara aproape la 0 grade, toate acestea fac din colecțiile propuse de casele de modă ”altfel” de stil.

Citește și:

rochiile Hippie cu motive etnice

Alege rochiile Hippie cu motive etnice de aici

Da, este un stil ”altfel”. Când ai mai fi îndrăznit să porți rochiile Hippie cu motive etnice, din materiale fine, iarna? Când, dacă nu acum, când felul cum asortezi rochiile Hippie vaporoase, fluide, este atât de eclectic și totuși atât de effortless și la îndemnă?

Uite, o sugestie importantă din care să te inspiri în crearea ținutelor tale, incluzând rochiile Hippie cu motive etnice, este la Coach. Aici rochiile și fustele fluide, vaporoase, cu motive etnice, Gipsy, Nomad-Style au fost asortate cu straturi de tricotaje, inserții din piele, haine pufoase de blană și piele. Stil cojoc Navajo și cu încălțăminte cu chingi amintind de opincile triburilor de nomazi. Sunt multe feluri cum să porți rochiile cu motive etnice în iarna asta!

Citește și:

Cum porți rochiile cu motive etnice iarna asta: modele vaporoase ca de vară combinate cu blană!

Și cele mai elocvente exemple, care să te ajute în a-ți crea ținutele tale Hippie-chic, sunt de găsit în colecțiile Isabel Marant, Sacai și Etro. Aici rochiile Hippie cu motive etnice, fie ele din materiale flu-flu, ba chiar transparente, fie ele din tricotaje sau țesături mai groase, au fost asortate eclectic, cu alte pattern-uri de inspirație etnică, creându-se look-uri nomade, sofisticate, confortabile, feminine și relaxate, dar mai ales, creându-se un manifest pentru globalizare și acceptare a ceea ce ne face diferiți.

jachete stil cojoc și veste de blană ecologică

Vezi jachete și veste de blană ecologică aici

De altfel, felul cum poți rochiile cu motive etnice în iarna asta este un manifest pentru celebrarea diferențelor culturale, etnice, de rasă, de port popular, de istorie și civilizație dintre noi. Ceea ce se distruge prin curentele naționaliste de-a lungul lumii în acest moment, se reconstruiește elegant, frumos și feminin, dar cu asumare și curaj, în modă!

Citește și:

Cum asortezi rochiile Hippie pornind de la colecțiile marilor designeri? Mai întâi alege să porți rochiile Hippie cu motive etnice, din materiale vaporoase, fluide, cât mai de vară! Caută pattern-urile ce amintesc de America de Sud, de portul popular al Europei de Sud-Est, ceva elemente tribale africane și mici accente ce amintesc de triburile nomade asiatice.

Combină, deci, rochiile Hippie cu motive etnice, cu multe straturi călduroase!

  • Poartă rochiile Hippie cu motive etnice cu haine, veste, cojoace, jachete din blană și cu inserții din piele
  • Cum porți rochiile cu motive etnice în iarna asta? Neapărat cu ciorapi și dresuri groase, cu model interesant, cu împletituri sau motive geometrice, florale sau tribale (vezi Sacai!), cu șosete groase la vedere!
  • Cât despre accesorii și pantofi, iată cum asortezi rochiile Hippie: cu cizme înalte din piele maro, cu ghete și bocanci nomad-style, cu sandale și straturi de șosete groase!
  • Adaugă și straturi de bijuterii, șiraguri de coliere, cercei mari, supradimensionați, coliere la baza gâtului, în stil tribal, din tablă bătută, nituită! Nu uita de eșarfe, șaluri, fulare, pălării interesante!

Sursa foto front page – Unsplash

Citește și:

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.