Setari Cookie-uri

Fesuri în stil bărbătesc pentru un look ”Gangsta cool”

În iarna aceasta poți epata prin alegerea unor accesorii de cap extravagante sau poți rămâne low-key, într-un registru mai degrabă sobru, simplu, urban, androgin, alegând fesuri în stil bărbătesc pentru femei.

Sezonul acesta este, din punct de vedere estetic, diferit de precedentele. Uneori s-a mers pe forme și texturi deosebite, exagerate. Alteori s-a ales un stil mai degrabă minimalist, cuminte, masculin, basic. Dar niciodată nu s-a sacrificat moda pentru funcție și nici invers, culmea!

Creatorii de modă au reușit să creeze chiar și căciuli androgine pentru femei, într-un mod extrem de ladylike, deși deloc prețios!

Sofisticarea a fost cuvântul-cheie dacă ne referim la fesuri bărbătești de damă! Sofisticare venită adesea din contrastul unei piese vădit masculine, vădit sport-casual sau urban, fără doar și poate effortless, și totuși, asortată prețios, feminin, senzual.

Te invit să descoperi, mai jos ce fesuri în stil bărbătesc pentru femei au propus designerii marilor case de modă și cum le-au asortat ei în acest sezon rece.

Citește și:

căciuli stil cagulă cool în iarna asta

Vezi propuneri de căciuli stil cagulă cool în iarna asta

Căciuli în care mixajul androgin/feminin este unul atât de cool și senzual!

Este o anumită senzualitate derivată dintr-un stil simplu, funcțional, asumat practic, pur și simplu ”pentru căldură și confort”. Așa au apărut multe căciuli androgine pentru femei în acest sezon. Majoritatea au fost tricotate, dar nu este o regulă. Căciula de tip ”beanie” sau fes a fost văzută la mulți designeri. Uneori din texturi sau împletituri masive, vizibile, alteori, simple, uneori cu pattern colorat.

Fesuri în stil bărbătesc pentru femei, cu împletitură cu model gros și vizibil au propus Undercover și Marco de Vincenzo. Fesuri bărbătești de damă, în stilul acela ”lung”, adesea purtat pliat pe frunte și calotă, ”gangsta”, aș zice, au propus Michael Kors (pattern cu dungi) și Isa Arfen (model simplu, basic, cu striații subțiri, din tricotaj mic). fesuri sport-urbane

Citește și:

Vezi fesuri sport urbane aici

Au fost prezente, desigur, și variantele exagerate, supradimensionate de fesuri bărbătești de damă. Masive, tricotate din lână groasă, creând impresia unui eschimos gata să îndure cel mai aprig viscol! Astfel de fesuri în stil bărbătesc pentru femei am văzut la Missoni și Etro.

Extra pont: poate cele mai interesante combinații de androgin/feminin au fost acele fesuri în stil bărbătesc pentru femei, decorate cu aplicații prețioase, strălucitoare sau acelea cu alte elemente prețioase, elegante, ladylike, sofisticate. Deși tricotate ca toate căciulile, căciula Undercover cu pietre aplicate și căciula lui John Galliano cu voaletă și pene de struț retro, a la anii 20 au făcut furori!

Extra extra pont: La Dolce & Gabbana, Anna Sui și Emporio Armani poți găsi inspirație pentru a purta căciuli androgine pentru femei, de-a dreptul urban! Aici fesurile bărbătești de damă, au avut formă rectangulară, au fost purtate înalt pe creștet și au avut logo-uri la vedere, așa cum am propus și eu în selecția de mai jos, din care să îți alegi favoritele!

Citește și:

Combină fesuri în stil bărbătesc pentru femei la ținutele tale urbane!

Cât despre felul în care poți asorta fesuri în stil bărbătesc pentru femei în ținutele tale, află că ele au completat orice gen de outfit. Deși cu o linie mai degrabă casual, sport, effortless, aceste căciuli androgine pentru femei, au fost purtate atât la jachete sport, cât și la paltoane elegante din stofă, pardesiuri din materiale cadrilate, geci din piele, redingote prețioase, elegante, dar și la haine de blană.

fesuri în stil bărbătesc pentru femei

Alege fesuri în stil bărbătesc pentru femei de aici

Creatorii de modă nu au făcut discriminări! Mesajul lor a fost simplu: poți fi sexy, sofisticată, prețioasă, chiar și atunci când alegi să porți fesuri bărbătești de damă! Chiar și când porți cele mai simple, basic, urbane și sport modele, poți asorta cizme cu toc, second skin, stiletto, sandale (obligatoriu cu șosete sau ciorapi la vedere), coliere masive, cercei opulenți, fuste plisate, elegante sau rochii lungi, vaporoase, feminine!

Citește și:

Extra pont: completează în acest sezon modelele de fesuri în stil bărbătesc pentru femei cu multe fulare, eșarfe și lauri oversize, fie tricotate pufos, mega-călduroase, fie din stofe pline, groase, de tipul ”păturică” așa cum am văzut la Off-White, Alexander McQueen sau Roksanda.

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.