Setari Cookie-uri

Cum sa porti cu succes caciuli in aproape orice outfit

Presupunand ca si tu ai trecut de perioada in care considerai caciula un accesoriu uncool, iti las scris in continuare cateva modalitati de purtare a caciulii in aproape orice outfit.

Usor, usor ne apropiem de momentul in care vom fi obligate sa scoatem de la naftalina caciulile. Asta daca nu cumva va numarati printre tipele care poarta cu mandrie caciula din toamna pana-n primavara. Pentru ca eu, asa cum am spus intr-un material anterior, intentionez sa ma alatur lor si sa introduc cat mai des in tinutele mele acest accesoriu vestimentar care mi-a "terorizat" copilaria.

Acum ca m-am mai deschis la minte si mi-am largit orizonturile, nu mai vad caciula ca pe ceva uncool, ceva ce imi eclipseaza frumusetea, asa cum consideram in copilarie. Dimpotriva, caciula este un accesoriu chic care nu doar ca ne protejeaza de frig, de ploaie si ninsoare, dar si transforma tinuta.

Caciula da cel mai bine in outfit-urile casual, cele de weekend, cele pe care le formam rapid inainte sa iesim din casa. Atunci cand purtam geaca cu jeansi si bocanci.

Citește și:

Cum asortezi caciula la tinutele elegante

Dar de ce sa ne oprim aici? Stii in ce combinatie s-ar mai integra caciula? In cea cu ghete cu toc, blugi cu croiala mom fit, camasa si geaca oversize - o tinuta office ideala de iarna. Sau: botine, pantaloni eleganti si haina de blana. Gaseste caciula potrivita si o sa iti dai seama ca si rochiei tale pentru sezonul rece ii vine bine.

Inainte sa iesi pe usa, acorda putina atentie caciulii si parului. Fa cumva sa se completeze una cu cealalta. Mai exact, daca nu ai breton, poti lasa cateva suvite de par la vedere, cateva suvite ondulate date cu fixativ sau prinse cu clama de caciula. Tot caciula este cea care alunga monotonia dintr-un outfit all black sau gri in totalitate, culori pe care obisnuim sa le purtam in sezonul rece.

Ah, si inca o chestie: caciula pentru tinutele elegante vine la pachet cu rujul. As putea spune ca este obligatoriu sa ai ruj pe buze si fard in obraji atunci cand porti caciula.

Citește și:

Caciula pentru tinute elegante

Caciuli cu mot si aplicatii pentru outfit-uri trendy

Mai sus vorbeam de caciulile pentru tinutele elegante, acestea fiind caciuli simple din materiale placute la atingere, de obicei intr-o singura culoare, iar daca se intampla sa aiba vreo aplicatie sau broderie, aceasta trebuie sa fie discreta si de bun gust.

La polul opus avem caciulile cu mot si aplicatii masive, chiar multiple. Avem celebra si nemuritoarea caciula tricotata cu mot, cea care, probabil, este singura in masura sa fie purtata la minus grade. O purtam cu gecile imblanite adecvate temperaturilor foarte scazute, dar si cu paltoanele calduroase. Da bine chiar si intr-un outfit sport, doar nu vrei sa iesi la alergat in parc fara caciula pe cap!?!

Cat despre caciula imblanita cu urechi, nu trebuie sa astepti excursia la munte sa o porti, imediat ce stratul gros de zapada se asterne, o poti purta cu incredere: cu palton sau geaca, bocanci, cizme sau ghete.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Catalin Petolea

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.