Setari Cookie-uri

Cămășile cu imprimeuri de eșarfă sunt piese-cheie în iarna asta!

Acum câțiva ani m-am tare îndrăgostit de eșarfe. Până atunci, nu prea le-am suportat, să nu spun că mi se păreau inutile. Acum le port în păr, la gât, la genți, la încheieturi, în talie, ba chiar drapate frumos în buzunare sau drept broșe în piept. Le ador și e un understatement. Așa că m-a bucurat teribil pasiunea creatorilor de modă pentru hainele cu cu imprimeuri de eșarfă, la mare căutare în acest moment. Azi ne oprim la cămăși cu imprimeuri de eșarfă, absolut fenomenale!

Probabil că și creatorii de modă au minimizat prea mult, cândva, eșarfele. Iar acum, acum acestea au evoluat atât încât demonstrează tuturor că ele pot mai mult, că ele sunt demne să ”acopere” toată ținuta din cap până în picioare.

Și sigur, că o fac și prin eșarfele oversize, late și lungi, dar cel mai bine o fac subliminal, trecând și la cămăși cu imprimeuri de eșarfă, fuste, rochii, pantaloni, sacouri sau bluze cu imprimeuri stil eșarfă.

chimonouri șic ca blazere

Descoperă aici propuneri de chimonouri șic

Practic, culorile vii și modelele amestecate, abstracte-geometrice-florale, eclectice, juxtapunerile de motive caleidoscopice s-au ”scurs” de la zona gâtului în întreaga garderobă. Așa se face că poți miza pe cămăși cu imprimeu caleidoscopic sau rochii, kimono-uri, fuste sau colanți cu astfel de pattern-uri și nu ai da greș!

Citește și:

Azi vom vorbi mai mult despre cămăși cu imprimeuri de eșarfă, deși am ales și câteva sugestii de altfel de piese vestimentare cu aceste motive ladylike și sofisticate, doar să demonstrez cât sunt de puternice acum!

Mizează pe cămăși cu imprimeuri de eșarfă pentru orice ținută, de zi sau de seară! Vezi cum le porți!

Creatorii de modă au adus multe modele de cămăși cu imprimeuri de eșarfă în atenția fashionistelor. Un exemplu de care eu m-am îndrăgostit iremediabil vine de la Chanel. Aici, Lagerfeld a asortat cămăși cu imprimeu caleidoscopic (cu guler pe gât și jabou, de altfel) cu fuste midi, stil lalea, din textură metalică aurie și buzunare oversize. Totul a fost completat de ciorapi cu fir metalic și pantofi cu calapod bărbătesc, tot aurii. Uh-la-la!

Citește și:

Giambattista Valli trece dincolo de pasiunea pentru bluze cu imprimeu stil eșarfă. El creează rochii lungi, până în pământ, Boho-șic, cu mâneci bufante, multe volane, din materiale fluide, vaporoase și ghici, ce, acoperite cu acest print șic, ba chiar completate de eșarfe cu același pattern! Un fel de ”inception” aș zice!

haine cu imprimeuri stil eșarfă

Alege haine cu imprimeuri stil eșarfă de aici

Și la Zimmerman vedem exact cum imprimeul din eșarfă se ”scurge” în haine. Aici eșarfa și rochia fluidă, vaporoasă, cu mâneci bufante au exact același pattern, floral-abstract, romantic și feminin. Iar la Philip Lim imprimeul de eșarfă este încadrat în rochii lungi, maxi, deconstruite, cu linii abstracte. Să aprofundăm puțin și felul cum poți purta fuste, bluze, rochii, pantaloni și cămăși cu imprimeuri de eșarfă, în rândurile de mai jos.

Citește și:

Pattern-uri interesante, eclectice și texturi pline de rafinament: iată rețeta pentru ținute sofisticate cu imprimeul tip eșarfă!

Cămășile cu imprimeu caleidoscopic sunt eclectice, sunt ”gălăgioase”, sunt colorate viu, și adesea contrastant! Ele pot îmbina fragmente de pattern floral, geometrie, dungi, buline, motive vegetale (frunze, vrejuri), animal-print (leopard, zebră), motive abstracte (forme și curbe ce amintesc de Art Deco sau Art Nouveau). Și toate sunt, în genere, intens colorate. Unde mai pui că sunt adesea realizate din texturi și materiale lucioase sau prețioase. cămăși cu imprimeuri de eșarfă

Vezi cămăși cu imprimeuri de eșarfă aici

Dacă alegi, deci, să porți cămăși cu imprimeuri de eșarfă, rochii, colanți, pantaloni, fuste, jachete sau bluze cu astfel de pattern, ai două variante de asortare:

Citește și:
    1. Poți purta cămăși cu imprimeuri de eșarfă sau orice altă piesă vestimentară cu aceste motive ca fiind dominantele ținutei. Altfel spus, dacă alegi bluze cu imprimeuri stil eșarfă, asortează-le la fuste, pantaloni, blazere, sacouri și accesorii uni, lăsând haina cu print să fie accentul ținutei.

    Extra pont: la astfel de haine și accesorizare, alege și alte tușe de accent. Poate pantofi colorați, un clutch metalic, bijuterii statement sau elemente decorative precum franjurile, pălăriile, ciorapii la vedere.

    1. Poți asorta fuste, pantaloni, rochii sau cămăși cu imprimeu caleidoscopic cu alte piese vestimentare în același gen, pentru un mixaj eclectic, sofisticat, fără doar și poate evidențiat, opulent.

    Cum să faci asta fără să ajungi la combinații Kitsch, epatante, prea frivole sau de-a dreptul ostentative? Păstrează mici zone de texturi uni, neutre sau zone de legătură ce îmbină nuanțe din restul pieselor vestimentare. Un fel de ton sur ton poate fi o idee bună!

    Citește și:

      Sunt, iată, câteva feluri în care poți asorta cămăși cu imprimeuri de eșarfă ori altfel de piese vestimentare cu aceste pattern-uri. Cât despre versatilitatea lor, astfel de topuri ori bluze cu imprimeu stil eșarfă pot fi variantele ideale la blugi și ținute casual, la outfit-uri elegante, de cocktail sau de seară, ba chiar și la birou, alături de haine mai ”cuminți” ori sobre.

      Așadar, te invit să lași timiditatea la o parte și să porți și tu cămăși cu imprimeu caleidoscopic în iarna asta!

      Sursa foto front page – Unsplash

      Vizionare placuta


      Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.