Setari Cookie-uri

Fustele din piele colorată te scot în evidență în acest sezon: poartă-le!

Dacă nu ai dobândit curajul de a purta fuste din piele colorată în acest sezon rece, încă mai este timp. Și pentru acum și pentru primăvara și vara ce vin, căci aceste piese vestimentare continuă să fie la modă.

Acest sezon rece s-a remarcat prin multe contraste, juxtapuneri interesante și elemente surprinzătoare. Iar fustele din piele colorată sunt doar un item pe care designerii marilor case de modă l-au reinventat începând cu toamna ce a trecut și iarna aceasta. Se poartă fuste din piele colorată, lucioasă, tip vinilin, se poartă aspectul natural dar și fuste din piele întoarsă colorată!

Întru varietate, creatorii de modă s-au întors prin anii 60, puțin prin anii 70 și mai mult prin anii 80 și 90, când modelele de fuste din piele colorată erau la mare căutare! Totuși, modelele actuale sunt doar o reinventare a trendurilor, ci nu o redarea acurată a acelor perioade. Dar mai exact cum porți fustele din piele colorată acum, în 2019?

moda retro de sezon

Citește totul despre moda retro de sezon

Citește și:

Mizează pe fuste din piele colorată: piele întoarsă, piele cu aspect natural și piele glossy, tip vinilin

Nu poți ști cum porți fustele din piele colorată până nu știi cum s-au asortat aceste piese vestimentare must-have în colecțiile marilor designeri. La Saint Laurent, de exemplu au ieșit în evidență fustele și rochiile din imitație de piele, tip vinilin, negre, dar mult decorate cu ținte, amintind de năbădăioșii ani 80 și 90. Tot la Saint Laurent, de altfel, pielea a fost textură des uzitată în piesele colecției de sezon. Prezentă la pantaloni scurți sau jachete oversize, stil Bomber, pielea folosită de Saint Laurent a trimis cu gândul tot la perioada muzicii Disco.

Dincolo de Saint Laurent, și la Lanvin s-a întâlnit pielea. În bluze din piele neagră. În colanți din piele oranj. În fuste din piele colorată, oranj-cognac, completate de helănci pe gât, stiletto și mănuși Biker, într-un minimalism pornind de la anii 70, dar adus mult în realitatea actuală. Și la Stella McCartney a ieșit pielea în evidență. La ea au defilat modelele în rochii albastre din piele ecologică, cum bine ne-a obișnuit, animal-friendly. Și tot la ea am văzut combinații de fuste din piele întoarsă colorată, vișiniu sau burgundy, alături de topuri pe gât din piele și paltoane oversize, de inspirație androgină, din stofă pepită. Și, dacă dincolo de fuste din piele colorată vrei să mai vezi pete de culoare și muuult vinilin lucios, glossy, inspiră-te de la Miu Miu ori Marni, unde trenciurile roșii sau albastru-cobalt au defilat în toate splendoarea lor.

Citește și:

fuste din piele colorată

Alege fuste din piele colorată de aici

Descoperă cum porți fustele din piele colorată, căci sunt mai versatile decât ai crede!

Și pentru că, după cum vezi, sunt multe surse de inspirație în colecțiile acestui sezon, am căutat și în magazinele virtuale câteva sugestii de fuste din piele colorată pe care le poți purta acum, s te încadrezi în moda actuală. Și nu numai! Aceste minunate fuste, fie ele din piele lucioasă, fie din piele naturală, ecologică sau întoarsă sunt piese versatile, ușor de asortat la orice tip de ținută. Și nu exagerez deloc! Ele pot face parte din ținutele office, chiar business. Pot fi asortate casual sau sport și pot, chiar, să fie purtate la ținute de cocktail ori de seară, dacă dress-code-ul este unul creativ, de party!

Cum porți fustele din piele colorată la birou? Varianta de combinație cu cămașă clasică, albă este perfectă. La fel de bine se potrivesc și puloverele sau helăncile pe gât, cât mai minimale. Și, dacă dress-code-ul permite, adaugă-le și blazere supradimensionate, oversize, din stofă cadrilată sau sare și piper.

Citește și:

fuste din piele colorată

Cum poți asorta fuste din piele colorată la ținutele de zi, smart-casual, urbane sau sport? Mizează pe layere cu tricotaje ample, straturi de bluze (Boho, dacă vrei o astfel de direcție), paltoane din stofă de inspirație androgină, pelerine stil victorian, cizme peste coapse, pantofi sport sau bocanci army! Și dacă alegi să porți fuste din piele întoarsă colorată sau din piele glossy colorată la petreceri, asortează-i, cel mai bine paiete, texturi strălucitoare, mătase cu pattern Boho, bluze cropped, maiouri stil furou ori bluze din alt gen de piele decât este realizată fusta! Cum spuneam, sezonul acesta este despre contraste!

Sursa foto front page – Pexels

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.