Setari Cookie-uri

Ghidul picioarelor perfecte: 6 sfaturi de intretinere

Cum sa obtii picioare de invidiat.

4. Hidrateaza

Hidratarea este un alt pas esential pentru o piele ferma si sanatoasa. Bea multa apa si respecta un ritual de ingrijire daca iti doresti picioare fine si catifelate. De doua ori pe saptamana fa un gomaj care iti indeparteaza celulele moarte de pe piele, apoi foloseste o lotiune nutritiva.

hidratare frumusete

5. Ai grija la imbracaminte

Esti innebunita dupa blugii skinny si colantii glossy din latex? Daca raspunsul tau este afirmativ, afla ca picioarele tale au de suferit de fiecare data cand te imbraci asa cum iti place. Asadar, opteaza pentru pantalonii stramti doar la ocazii speciale si in rest, imbraca pantaloni cu o croiala lejera, confectionati din materiale naturale. Materialele rigide care nu permit pielii sa respire favorizeaza aparitia vergeturilor si a celulitei.

6. Atentie la pozitia corpului

Daca petreci mult timp la birou, incearca sa iti schimbi mai des pozitia picioarelor. De asemenea, evita sa stai picior peste picior, chiar daca aceasta postura ti se pare una eleganta. Aceasta pozitie nu face decat sa iti accentueze eventualele defecte, celulita sau vergeturile. Asadar, alege mai bine sa iti tii picioarele apropiate, usor inclinate intr-o parte.

Citește și:

sursa foto interior si prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.