Setari Cookie-uri

Ghidul picioarelor perfecte: 6 sfaturi de intretinere

Cum sa obtii picioare de invidiat.

Acorda atentia necesara picioarelor tale si aspectul lor va fi asa cum iti doresti. Iata ce trucuri trebuie sa incluzi in rutina ta zilnica:

1. Plimba-te

Daca iti doresti picioare frumoase, trebuie sa faci miscare. Chiar daca timpul nu iti permite sa iei in calcul un abonament la sala, gandeste-te la un program personalizat. Plimba-te zilnic cel putin 40 de minute. Dimineata sau seara, dupa serviciu mergi pe jos cateva statii in loc sa iei un mijloc de transport in comun. Acest exercitiu stimlueaza circulatia sangelui si in plus, creste nivelul de energie.

2. Danseaza

Iata o propunere si mai placuta pentru tine. Daca plimbarea nu te stimuleaza foarte tare, poate dansul o sa te convinga sa faci miscare. Este simplu! Tu mergi in club si dansezi pana dimineata, iar picioarele tale vor fi antrenate, ca dupa o sedinta obositoare de fitness. Bineinteles, ar fi ideal sa porti niste pantofi cu toc gros, care sa iti ofere mai multa stabilitate. Prin dans iti pui in miscare muschii gambelor, gleznele si arzi o multime de calorii.

Citește și:


sursa foto: shutterstock.com

3. Masaj

Seara, dupa o zi obositoare, nimic nu poate fi mai potrivit decat un masaj relaxant. Te elibereaza de stres si mentine sanatatea pielii. Asadar, cel putin o data sau de doua ori pe saptamana, recompenseaza-ti picioarele cu o sesiune speciala de ingrijire. Dupa dus, cand porii sunt dilatati maseaza-ti picioarele cu o crema hidratanta. Poti folosi si o lotiune ori chiar un produs abraziv anticelulitic. Rezultatele se vor observa in timp.

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.