Setari Cookie-uri

Tratamente naturiste impotriva caderii parului

Te confrunti si tu cu problema caderii parului? Uite aici cateva dintre cele mai eficiente masti impotriva caderii parului.

Femeile se confrunta din ce in ce mai des cu problema firelor de par cazute si trebuie sa recunoastem ca este un lucru neplacut. Chiar daca nu este ceva foarte grav, noi avem impresia ca va continua sa ne cada parul pana nu vom mai avea deloc, asa ca incercam sa facem tot ce putem pentru a pastra podoaba capilara cat mai bogata si mai sanatoasa.

Nici nu este de mirare ca acest fenomen este din ce in ce mai intalnit printre femei, pentru ca cele mai multe dintre noi apelam la diverse trucuri pentru a ne infrumuseta si a ne aranja parul.

foto femeie care isi spala parul sursa shutterstock

Fie ca il vopsim des, fie ca il indreptam cu placa sau folosim ondulatorul, parul nostru sufera schimbari bruste fiindu-i greu sa se adapteze, de aceea se subtiaza, se rupe si in timp ajunge sa cada din ce in ce mai mult.

Chiar daca piata produselor cosmetice este intr-o continua dezvoltare, cele mai multe dintre ele nu dau rezultatele promise cu toate ca preturie sunt uneori destul de piperate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.