Setari Cookie-uri

Tratamente naturiste impotriva caderii parului

Te confrunti si tu cu problema caderii parului? Uite aici cateva dintre cele mai eficiente masti impotriva caderii parului.

Tocmai din aceasta cauza, tindem sa apelam la tratamentele home-made atat pentru par cat si pentru ten. Astazi ma voi ocupa de tratamentele dedicate firelor de par si de ingrijirea acestora, dandu-va cateva idei de masti simple.


Masca cu ulei de masline si galbenus de ou

Ai nevoie de un ou, o lingura de ulei de masline si o lingura de suc de lamaie. Separa albusul de galbenus pentru ca ai nevoie numai de cel din urma. Amesteca uleiul de masline, zeama de lamaie si galbenusul de ou pana se omogenizeaza.

Cu ajutorul unei dischete de bumbac aplica amestecul la radacina parului. Amestecul ramas intinde-l pe lungimea firului de par. Acopera capul cu un prosop si stai asa timp de o ora. Clateste foarte bine cu sampon pentru a elimina surplusul de ulei. Masca se poate utiliza o data pe saptamana.

Tratament cu usturoi

Ai nevoie de 3 catei de usturoi, 3 linguri de miere, o lingura de ulei de ricin,o lingura de ulei de masline si doua galbenusuri de ou. Amesteci toate ingredientele pana ce se omogenizeaza si aplici atat pe radacina parului cat si pe lungimea firului cu ajutorul unui disc demachiant.

Citește și:

Lasa tratamentul sa actioneze timp de 40 de minute si clateste bine cu apa si sampon. Aceasta masca se poate utiliza o data la doua saptamani.

Tratament cu iaurt

Ai nevoie de un iaurt si 10 capsule de vitamina E. sparge capsulele cu ajutorul unui ac si stoarce continutul in iaurt. Amesteca bine pana se incorporeaza si aplica atat pe radacina cat si pe lungimea firului de par. Mentine tratamentul timp de 30 de minute dupa care spala bine cu sampon. Se aplica o data pe saptamana.

Ai nevoie de o lingura de ulei de ricin, un castravete si trei linguri de smantana. Amesteca ingredientele pana se optine o pasta si aplica pe radacina firului de par. Intinde de la radacina spre varfuri si mentine amestecul pe par timp de 45 de minute. Clateste cu apa si sapun pana ce parul ramane curat. Se repeta de doua ori pe saptamana.

Ulei de ricin: 13.19 lei disponibil pe site-ul Plafar.net

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.