Setari Cookie-uri

Tratamente naturiste impotriva caderii parului

Te confrunti si tu cu problema caderii parului? Uite aici cateva dintre cele mai eficiente masti impotriva caderii parului.

Masca cu banane si lamaie

Ai nevoie de o cescuta de miere, o banana, o lingura de ulei de masline si o lingurita de suc de lamaie. Se amesteca bine ingredientele pana se omogenizeaza si se aplica pe parul umed lasand la actionat timp de 30 de minute. Se clateste cu apa calduta, fara sampon.

Tratament cu ulei de argan

Ai nevoie de circa 10 ml de ulei de argan pe care sa il incalzesti in palme si il aplici de la radacina pana la varfuri. Acopera parul cu un prosop si stai asa timp de 30 de minute dupa care clatesti cu apa si sampon. Tratamentul se poate utiliza o data pe saptamana.

Ulei de argan: 95 lei disponibil pe site-ul Plafar.net

Tratament cu ulei de shea

Uleiul de shea se foloseste pentru masarea scalpului si al firelor de par. Ai nevoie de o cescuta de ulei de shea pe care sa il aplici de la radacina spre varfuri si masezi usor scalpul. Lasa uleiul sa actioneze timp de 20 de minute dupa care clateste cu apa calda si sampon. Se repeta tratamentul o data pe saptamana. Daca nu gasesti ulei de shea, poti folosi untul de shea care este la fel de bun.

Citește și:

Ulei de shea: 21.10 lei disponibil pe site-ul Mall-Bio.ro

Unt de shea: 108.83 lei disponibil pe site-ul Plafar.net

foto prima pagina coafura moderna sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.