Setari Cookie-uri

Advertorial Tehnici si trucuri de ZENificare in #fastlife

Viata pare o alergatura nesfarsita in care nu apuci sa-ti tragi respiratia nicio clipa? Uneori ai impresia ca nu ai apucat sa te dezmeticesti bine dimineata si s-a facut deja seara? Stim cum e! Iata cateva tehnici si trucuri prin care poti organiza o viata agitata si poti invata sa strecori mici bucurii in nebunia unei vieti traiata pe fast forward.

Advertorial

1. Simplifica!

Arunca sau doneaza tot ce nu ai folosit/purtat in ultimul an. Fa-ti ordine in sertare, in actele vechi, in toate acele locuri cu „de toate” unde te-ai obisnuit sa pui toate lucrurile care nu au un loc al lor. Priveste in jur dupa ce ai terminat treaba! Parca respiri mai bine, nu-i asa?

2. Colectioneaza ceva. Orice. Decupaje din reviste, autografe, timbre. Orice.

3. Inscrie-te intr-un ONG! Pune toata energia si pasiunea intr-un proiect de voluntariat. Data viitoare cand te vei intreba, rupta de oboseala, „de ce” vei avea un raspuns care sa te multumeasca!

4. Cere si ofera iertare, empatizeaza, iubeste neconditionat. Sa vezi doar lucruri bune in cei din jur te face pe tine un om mai frumos!

5. Petrece o noapte impreuna cu iubitul tau la un hotel de lux. Imagineaza-ti ca sunteti amanti sau aveti o relatie la distanta. Apoi incearca sa gusti din plin normalitatea relatiei voastre.

6. Seara, rasfata-te cu produse cosmetice adecvate

Textura inovatoare de gel-balsam a cremei Idealia Skin Sleep de la Vichy induce senzatia de prospetime. Prezenta uleiurilor regenerante permite un finisaj uscat al acesteia. Parfumul senzorial are rolul de a imbunatati calitatea somnului, rezultand un confort instant si de lunga durata.


Kudika
6 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.