Setari Cookie-uri

7 sfaturi pentru a slabi sanatos pana la Craciun

Kilogramele in plus pot fi o adevarata povara, in special in perioada sarbatorilor cand trebuie sa arati impecabil. Pastilele pentru slabit sau curele drastice pot afecta organismul uman. De aceea, iata cateva sfaturi pentru a afisa o silueta de invidiat in noua rochie cumparata special pentru Craciun.

Renunta la sosuri si prajeli in aceasta perioada si consuma alimente fierte sau preparate pe gratar, legume si fructe crude. Este important ca la fiecare masa sa mananci cel putin 2 tipuri de legume diferite.

6. Nu uita de exercitii

Din cauza stilului de viata, uitam sa avem grija de corpul nostru, avand in considerare treburile si problemele zilnice. Aceasta este doar o scuza care s-a intiparit in subconstientul nostru.

Exista multe modalitati de a face sport si a te intretine, potrivite chiar si pentru o persoana extrem de ocupata: exercitiile efectuate in casa, mersul pe jos, plimbarile prin parc, mersul pe bicicleta sau pe role, dansul, joaca alaturi de iubit sau copii.

7. Ai incredere in tine

Aminteste-ti ca orice dieta implica multa munca si energie. De aceea este foarte important sa te concentrezi asupra oricaror schimbari pozitive ale corpului tau. Ai incredere in tine si in fortele proprii si bucura-te de fiecare kilogram pierdut.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.