Setari Cookie-uri

Care este legatura dintre sex si...silueta?

Viata cotidiana si lumea modei au transformat femeia intr-o adevarata marioneta. Dimensiunile perfecte sunt visul oricarei femei. Se pare ca traim intr-o lume dominata de industria fashion, in care manechinele anorexice sunt considerate idealul sexului frumos.

Cuplurile trebuie sa isi faca timp sa isi reconstruiasca intimitatea.

De ce sa te ascunzi sub un cearsaf gros in timp ce iti poti etala formele pe care partenerul tau le iubeste? De ce sa iti distrugi organismul prin cure inutile? De ce sa iti urasti prietena cea mai buna pentru ca este slaba desi mananca tot timpul? Totul depinde de tine, fa o schimbare si invata sa iti iubesti defectele pentru a progresa si a te aprecia ca persoana.

Pierderea kilogramelor prin sex

Si daca tot nu te-ai convins, afla ca poti slabi cu ajutorul sexului.

Ce sport ar fi mai bun si mai eficient decat sexul? Pasiunea si chimia din dormitor este o modalitate placuta si relaxanta de a pierde in greutate. Transforma aceasta activitate intr-o rutina zilnica si bucura-te de momente unice alaturi de partenerul tau.

Daca ai o viata sexuala activa (de trei ori pe saptamani, fiecare partida durand aproximativ 25 de minute), poti arde peste 400 de calorii pe saptamana, timp in care activitatea dificila de gospodarit (sau gradinarit) te ajuta sa arzi doar 100 de calorii.

Pasiunea musulmanilor pentru femeile plinute

Dezvoltarea inseamna evolutie. Dorintele noastre cresc si se modifica o data cu trecerea timpului, in timp ce factorii externi ne transforma in adevarati roboti, cu aceleasi teluri. Cu totii tindem spre perfectiune si ne dorim tot mai mult sa scapam de defectele fizice.

Noi evoluam si murim de foame din ambitia de a slabi macar cateva sute de grame, in timp ce barbatii musulmani isi cauta neveste cu forme pentru…”a umple patul”.

Spre deosebire de noi, populatiile din Orient nu pun mare accent pe aspectul fizic si, cu atat mai putin, pe siluetele femeilor. Pentru ei conteaza mai mult frumusetea interioara, sentimentele si trairile unei persoane, sexul frumos confruntandu-se cu probleme mult mai grave precum negarea drepturilor, subjugarea sexuala sau violenta domestica.

Un articol de Amelia Ciurica


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.