Sucurile naturale au multiple beneficii asupra sanatatii, imbunatatesc metabolismul si au proprietati deosebite de vindecare si regenerare a celulelor.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

1. Suc de portocale

Sucul de portocale are un continut ridicat de vitamina C si acid folic, vitamina A, vitamine din complexul B (B2, B3, B5, B6), vitamina E, antioxidantii luteina si zeaxantina, minerale: potasiu, calciu, cupru, fier, magneziu, mangan, zinc.

Sucul de portocale scade colesterolul, imbunatateste digestia, combate constipatia, imbunatateste tensiunea arteriala, stimuleaza sistemul imunitar.

Se poate combina cu suc de grepfruit sau lamaie.

2. Suc de morcovi

Sucul de morcovi este indicat in bolile canceroase, bolile de ochi, hipertensiune, ateroscleroza, infectii, hipercolesterolemie, adenom de prostata, constipatie si boli digestive, anemie.

Morcovul este bogat in beta-caroten, contine vitamine B, C, D, E, K, un procent insemnat de fibre si saruri minerale (brom, calciu, cupru, fosfor, magneziu, mangan, potasiu).

Sucul de morcov se poate combina cu suc de telina/sfecla rosie.

3. Suc de papadie

Sucul de papadie este detoxifiantul ideal pentru ficat si rinichi, ajuta la scaderea colesterolului si a glicemiei, favorizeaza digestia si functia biliara, are proprietati diuretice si laxative.

Sucul de papadie se recomanda indeosebi pentru toate bolile de ficat (hepatitele virale) si pentru detoxifierea naturala a intregului organism. Se consuma cate un pahar dimineata, pe stomacul gol.

Sucul de papadie are proprietatea de a creste imunitatea, mai ales in combinatie cu sucul din frunze de patrunjel.

Citeste continuarea articolului pe Garbo.ro.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Beneficiile sucului de sfecla rosie. Cum trebuie consumat
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: