Setari Cookie-uri

Tendinte in machiajul primavara-vara 2011

In 2011 se poarta machiajul feminin, romantic. Culorile naturale, pastelate se regasesc din plin in tendintele primaverii.

4. Machiajul smokey

Acest trend a fost la moda dintotdeauna, insa noutatea sezonului o reprezinta machiajele smokey realizate din farduri violet, verde, albastru sau oranj. Ochii sunt la fel de bine evidentiati, insa devin mai seducatori gratie nuantelor vii care adauga un plus de extravaganta si luminozitate. Machiajul smokey nu presupune doar utilizarea culorii de baza, ci necesita un amestec de minim trei farduri. Astfel, se vor folosi si tonuri mai intense, farduri deschise pentru luminozitate si griuri care asigura la final efectul fumuriu.

Pentru mai multe idei, inspira-te din machiajul prezentat de Cavalli, Giorgio Armani, Marc Jacobs; click aici pentru galerie foto.

5. Buzele accentuate

Stilistii au pus accentul pe machiajul buzelor. Rujurile dramatice visinii sau violet au fost inlocuite de rujuri roz, oranj, fuchsia care aduc un plus de savoare machiajului. Asadar, sezonul cald iti permite sa experimentezi o gama variata de culori, texturi mate ori stralucitoare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.