Setari Cookie-uri

Tendinte in coafura primavara-vara 2011

Moda si coafurile au o legatura atat de stransa, incat este imposibil sa le separi: hainele inspira coafurile, iar acestea din urma completeaza look-ul. Este evident astfel ca tendintele modei vor influenta in fiecare sezon tendintele in coafura.


Pasul 4:
Pentru a creea textura si volum in partea din fata, tapeaza parul la cativa centimetri distanta de scalp in sensul invers de crestere a parului.

Pasul 5: Apoi strange parul intr-o coada lejera pe care o prinzi cu o banda elastica, in asa fel incat parul sa aiba volum in partea din fata.

Pasul 6: Rasuceste suvitele din coada si prinde-le cu agrafe intr-un coc. Aspectul general ar trebui sa fie usor ravasit si lejer.

Pasul 7: Acesorizeaza coafura cu esarfe viu colorate rasucite in jurul capului, in jurul cocului sau intercalate in coafura.

Pasul 8: Finiseaza coafura eliberand cateva suvite pentru a da un aer lejer si usor.

Sfatul lui Sam: “Daca parul tau este ondulat natural aplica spuma Wellaflex 2nd day Volume de la radacina pana la varfuri si usuca-l folosind o perie dreapta inainte de a-l aranja.”

THE LOOK: LUMINA

Imagineaza-ti un aspect minimalist, cu influente naturale, dar cu un accent fastuos. Descris de Eugene Souleiman ca fiind o imbinare intre delicatete si contrangere, stilul acesta a fost prezent in cadrul showului DKNY, unde parul era foarte bine finisat, dar delicat in acelasi timp.

La Donna Karan, formele au fost mai bine structurate, parul fiind prins usor in coc; pentru a avea un aspect lejer si romantic unele suvite au fost lasate libere. In cadrul prezentarii Dolce&Gabbana, tema miresei a readus in prim-plan coafurile inocente si naturale. In ceea ce priveste culoarea, acest trend exprima predilectia sezonului primavara-vara catre luminozitate si puritate; sunt propuse diverse nuante de blond: de la platinat, la roz-auriu si argintiu.

Cum sa obtii coafura Lumina: Asa cum am vazut la Jaeger London

Pasul 1:
Asigura-te ca parul tau este pregatit pentru aceasta coafura moderna si neteda folosind samponul si balsamul Pantene Pro-V Aqua Light.

Pasul 2: Periaza parul si aplica de la radacina la varf spuma de par Wellaflex 2nd Day Volume pentru a netezi firele rebele si pentru a da o stralucire naturala.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.