Setari Cookie-uri

Tendinte in coafura primavara-vara 2011

Moda si coafurile au o legatura atat de stransa, incat este imposibil sa le separi: hainele inspira coafurile, iar acestea din urma completeaza look-ul. Este evident astfel ca tendintele modei vor influenta in fiecare sezon tendintele in coafura.


Pasul 5:
Imediat ce s-au racit bigudiurile, indeparteaza clestii si usuca-ti parul cu ajutorul foehn-ului. Look-ul pe care il doresti este unul cu aspect sanatos, plin de volum si cu par usor ondulat.

Pasul 6: Cu un pieptan, fa o carare dreapta pe centrul capului pentru a permite parului sa cada usor pe ambele parti, pastrand volumul la radacina.

Pasul 7: Aplica fixativul Wellaflex Volume Boost pentru a fixa coafura, dar si pentru a crea o miscare naturala si a oferi un plus de stralucire.

Pasul 8: In final, pentru a da coafurii un aspect perfect, aplica pe varfurile uscate spray-ul Pantene Pro-V Aqua Light.

Sfatul lui Sam: “Foloseste bigudiuri mari pentru un par cu mult volum.”

CULOARE PE CATWALK

“In ceea ce priveste culoarea parului, exista clar o tendinta anti-stralucire, anti-glam”, ne explica Josh Wood, directorul global de creatie pentru Wella.

Evidenta fortei aceastei tendinte aflata in contrast cu tot ceea este natural, este subliniata prin repozitionarea culorilor indraznete, expresive, drept accesorii de moda – de la roscatul indraznet din show-ul Mulberry, pâna la nuantele dramatice de brunet si alb din prezentarile Chanel si Balenciaga. Chiar si blondul se reinventeaza, dorindu-se a fi mai putin natural.

“Tine de zona fantasticului, este aproape ireal”, spune Josh referindu-se la nuantele metalice de blond regasite in show-ul Givenchy. “Nu se vrea a fi expresiv” spune el, referindu-se la o noua era a auto-exprimarii, in care depasim trasaturile evidente ale luxului.

Pentru o culoare intensa a parului, care arata atat de sanatos incat pare greu de crezut ca este vopsit, opteaza pentru Wellaton. Cu nuantele Volcanic Red, Amethyst Valley, Golden Sandstone vei atrage atentia cu un look in tendinte.

Informatii si fotografii oferite de P&G Beauty.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.