Setari Cookie-uri

Tendinte in coafura primavara-vara 2011

Moda si coafurile au o legatura atat de stransa, incat este imposibil sa le separi: hainele inspira coafurile, iar acestea din urma completeaza look-ul. Este evident astfel ca tendintele modei vor influenta in fiecare sezon tendintele in coafura.

Pasul 3: Lasa parul sa-si formeze propria carare, apoi usuca-l pentru a spori beneficiile spumei de par, lasand fata libera.

Pasul 4: Aduna parul intr-o coada lejera la baza gatului, fa o bucla si prinde-o cu o banda elastica, lasand varfurile libere.

Pasul 5: Efectul ar trebui sa fie lejer, ca si cum parul ar cadea din coada.

Pasul 6: Pulverizeaza o cantitate mica de serum Pantene Pro-V Aqua Light pentru a hrani eventualele varfuri uscate.

Pasul 7: Pentru un look casual si usor ravasit, scoate cateva suvite din bucla pe care ai facut-o la baza gatului.

Sfatul lui Sam: “ Daca parul tau este uscat si se descurca greu aplica spray-ul Pantene Pro-V Aqua Light pe intreaga lungime”

THE LOOK: PASSIONISTA

De la senzualitate la atractie - trendul Passionista se bazeaza pe volum, fie cotrolat, fie natural, cu o textura bogata care sa emane feminitate.

In show-ul Moschino coafura stralucitoare, specifica anilor ‘50, definita de cocurile inalte, a fost acccentuata prin esarfe care intregeau look-ul. Pentru show-ul Etro, acest trend a fost reflectat in parul lung, cu onduleuri lejere si cu un aspect usor ciufulit, lasat pe spate, in stilul disco al anilor ‘70 , in timp ce, la Tommy Hilfiger, parul a fost lung, natural si sexy.

Pasiunea caracteristica acestui trend a fost subliniata de nuantele diferite de roscat.

Cum sa obtii o coafura in stilul Passionista: Asa cum am vazut la Blumarine


Pasul 1: Pentru a crea o coafura usoara si cu volum, foloseste samponul si balsamul Pantene Color & Protect care protejeaza culoarea firul de par.

Pasul 2:
Aplica spuma de par Wellaflex Volume Strong Hold de la radacina pana la varfuri, apoi foloseste uscatorul si o perie rotunda, mare pentru a-l aranja.

Pasul 3: Usuca parul ridicandu-l usor la radacina pentru a obtine mai mult volum Aceasta nu este o coafura pentru par turtit!

Pasul 4:
Apoi ia fiecare suvita de par in parte si ruleaza-o pe un bigudiu cald, mare pana la baza capului, fixat cu ajutorul unui cleste de par.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.