Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase tipuri de machiaj inspirate de Festivalul de Film de la Cannes

Vara asta se poarta natural!

Divele de la Hollywood dau startul trendurilor in ceea ce priveste machiajul acetsui sezon. Vom observa ca se pastreaza o linie natrala si nu se incarca tenul foarte tare. Se pune accent pe o singura zona: ochi, buze, pometi sau sprancene si se evidentiaza trasaturile naturale ale tenului.

Pielea respira mai bine si este mai luminoasa.

Aishwarya Rai

Frumoasa actrita a ales un machiaj clasic care sa ii puna in evidenta superba culoare a ochilor cu care ne eclipseaza de fiecare data. Conturul ochilor este realizat cu un tus negru delicat, buzele foarte bine accentuate cu un rosu aprins, iar blush-ul este unul cat se poate de natural pentru a sublinia delicat linia pometilor.

Bianca Balti

Culoarea ochilor este elementul central cand vine vorba de un machiaj pentru Bianca Balti. Pentru a pastra aceasta naturalete si pentru a pune in valoarea culoarea uimitoare, Bianca a optat pentru un machiaj natural ce subliniaza usor conturul ochilor si linia pometilor.

Citește și:

Blake Lively

Superba actrita a ales un machiaj un pic mai dramatic pentru Gala Festivalului de Film de la Cannes. Pentru machiajul ochilor a ales un fard stralucitor si un fard negru pentru contur. Mascara pentru alungirea genelor si pentru volum face ochii sa para mai mari si mai luminosi. Buzele au o nuanta roz naturala, iar pometii sunt conturati foarte subtil.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.