Setari Cookie-uri

Sani frumosi si fermi? Iata solutia!

Pentru femei aspectul fizic conteaza foarte mult. De aceea ele incearca sa ascunda chiar si cele mai mici defecte. Sanii joaca un rol extrem de important, fiind una dintre cele mai sexy parti ale corpului feminin. Odata cu trecerea timpului acestia isi pierd fermitatea, incepand sa se deformeze din diverse cauze: nastere, alaptat, imbatranire, purtarea unor sutiene neadecvate.


2. Poarta un sutien de sustinere


Renunta la sutienele obisnuite sau tip push-up si achizitioneaza-ti un sutien care sustine bustul si remodeleaza forma acestuia. Cere sfatul unui specialist pentru a gasi marimea potrivita sanilor tai deoarece, de foarte multe ori, femeile poarta sutiene necorespunzatoare dimensiunilor lor.

Sutienul de sustinere este foarte confortabil, simplu, poate fi purtat pe sub orice tip de imbracaminte si este conceput dintr-un material special care lasa pielea sa respire si protejeaza tesutul sensibil al sanilor.

3. Electrostimularea


Electrostimularea este o metoda moderna si consta in aplicarea de electrolizi in zona sanilor. Aparatul genereaza impulsuri electrice, ridicand tesuturile subcutanate fixate pe muschi. Astfel este stimulata si circulatia sangelui la nivel local.

Persoanele care sufera de boli cardiace grave sau au tije metalice in corp nu pot beneficia de aceasta tehnica.

4. Implanturile de silicon

Implanturile de silicon sunt la moda, chirurgia reprezentand rampa de lansare a numeroase fete care isi doresc sa devina cunoscute. Imediat dupa operatie, sanii isi recapata fermitea, insa isi pierd naturaletea. In plus, interventiile chirurgicale de acest tip sunt destul de costisitoare, lasa cicatrici permanente si in urma acestora pot aprea complicatii.

Sfaturi:
- pentru a stimula circulatia sanilor, fa dus alternand apa calda cu cea rece;
- renunta la sutienele push-up deoarece ridica sanii, iar suportul natural al acestora se va slabi;
- dupa fiecare dus maseaza-ti sanii cu o crema hidratanta si tonifianta;
- poarta sutien doar cand pleci din casa;
- maseaza sanii o data pe saptamana, folosind ulei de masline extra virgin;

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.