Setari Cookie-uri

Astrologie: Beauty tips pentru fiecare zodie!

Afla trucuri in plus despre frumusete si descopera ce coafuri te avantajeaza in functie de zodia in care te-ai nascut:

Afla trucuri in plus despre frumusete si descopera ce coafuri te avantajeaza in functie de zodia in care te-ai nascut:

Berbec


Femeia nascuta in zodia Berbec este o persoana dinamica, plina de viata. Stie cum sa se faca remarcata si intotdeauna este atenta la imaginea sa. In general impresioneaza prin atitudine si comportament, fiind favorizata de un fizic placut. Uneori are tendinta sa exagereze cu machiajul sau cu vestimentatia, in special cand isi doreste sa impresioneze.

Sfaturi: tunsorile moderne usor de aranjat sunt se potrivesc cel mai bine nativelor zodiei Berbec. Culorile potrivite sunt cele care atrag atentia, in general roscatul ori blondul platinat. Rosul, culoarea care simbolizeaza forta si energia este specifica zodiei Berbec. De aceea, nativelor li se potrivesc hainele in culori aprinse care au in componenta aceasta nuanta: oranj, violet sau visiniu. In privinta machiajului, mascara neagra, fondul de ten si rujul rosu sunt suficiente pentru a le conferi o imagine irezistibila.

Taur

Nativele zodiei Taur au o personalitate fascinanta si de cele mai multe ori impresioneaza prin naturalete. Au valeitati artistice si le place tot ce este frumos. Apreciaza evenimentele culturale, hainele lucrate manual si bijuterile unicat. In general nu agreeaza nimic excentric sau masculin, fiind inclinate catre feminitate si delicatete.

Sfaturi: verdele, rozul si galbenul sunt culorile care favorizeaza nativele zodiei, asadar li se recomanda tinute care au in componenta aceasta gama cromatica. Femeile din zodia Taur ar trebui sa evite coafurile extravagante; in general sunt avantajate de nuantele naturale, onduleuri si coafurile simple. Desi opteaza de cele mai multe ori pentru un machiaj natural, acestea ar putea incerca si combinatii de nuante mai intense.

Gemeni

Nativele zodiei Gemeni sunt persoane vesele, foarte vorbarete. In general nu se ghideaza dupa un singur stil vestimentar si adora sa experimenteze. Poarta cu placere haine confortabile, care le confera lejeritate, insa la nevoie opteza pentru rochii elegante si asimetrice pentru a iesi in evidenta.

Sfaturi: li se potrivesc coafurile naturale cu aer tineresc. Parul scurt sau mediu este ideal pentru nativele active, mereu in miscare. Sunt curioase din fire si intotdeauna experimenteaza mai multe tipuri de machiaj pentru a descoperi ce li se potriveste. Sfatul nostru ar fi sa incerce farduri in nuante reci sau pamantii, pentru machiajul ochilor. Pentru buze, rujurile mate sunt cele mai potrivite. In vestimentatie sunt avantajate de culorile negru, violet, galben si rosu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.