Setari Cookie-uri

Astrologie: Beauty tips pentru fiecare zodie!

Afla trucuri in plus despre frumusete si descopera ce coafuri te avantajeaza in functie de zodia in care te-ai nascut:

Balanta

Femeile din zodia Balanta sunt recunoscute pentru aptitudinile artistice, inclinatia catre frumos si senzualitatea care le sporeste farmecul. Sunt interesate de moda, muzica, mondenitati si frumusete. Nativele iubesc shoppingul si cadourile; detesta cumparaturile banale si adora piesele vestimentare unicat.

Sfaturi: nativele ar trebui sa evite hainele masculine in garderoba lor. Rochitele vaporoase, esarfele si decolteurile adanci le evidentiaza cel mai bine senzualitatea. Rozul, verdele, galbenul si albastrul sunt culorile recomandate pentru femeile Balanta. In materie de coafuri li se potrivesc tunsorile medii, usor de aranjat sau parul lung, purtat liber pe spate. Combinatiile de culori complementare sunt recomandate pentru machiajul ochilor. In cazul machiajului natural, sunt recomandate rujurile indraznete in nuante roz-fuchsia, rosu intens ori violet.

Scorpion

Nativele zodiei Scorpion sunt recunoscute pentru inclinatia catre excentric si extravaganta. De cele mai multe ori sunt in centrul atentiei gratie atitudinii sau look-ului deosebit. Adora sa atraga atentia intr-un mod subtil, fara sa vorbeasca prea mult.

Sfaturi: violet, albastru marin, verde sau negru le avantajeaza cel mai bine. Insa n-ar trebui sa exagereze cu nuantele inchise in vestimentatie; albul, galbenul sau roscatul le avantajeaza deopotriva. Nativele sunt foarte schimbatoare in gusturi si stapanesc foarte bine asortarilor vestimentare. In privinta machiajului, tusul negru pentru ochi, fardurile mate si rujurile intense, sunt optiunile ideale. In materie de coafura, clasicul este un cuvant care nu-si are locul in stilul femeii Scorpion. Aceasta poate experimenta orice coafuri indraznete, tunsori moderne sau simple, puse in valoare de accesorii extravagante.

Sagetator

Femeia Sagetator prezinta un interes deosebit catre spiritualitate, etica si modernitate. Iubeste aventura si se maturizeaza mai repede decat cei din anturajul ei. Este plina de energie, sincera si in general nu tine cont de parerea altora. Asadar, tendintele si hainele sofisticate nu-i sunt caracteristice.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.