Setari Cookie-uri

Astrologie: Beauty tips pentru fiecare zodie!

Afla trucuri in plus despre frumusete si descopera ce coafuri te avantajeaza in functie de zodia in care te-ai nascut:


Rac


Nativele zodiei Rac sunt visatoare si romantice. In general prefera imbracamintea clasica, rochiile lungi, camasile fine cambrate, care sa le puna in valoare silueta. De asemenea, pot avea si oarecare inclinatii spre lux. Seara adora sa fie in centrul atentiei, asadar opteaza intotdeauna pentru accesorii stralucitoare si coafuri ample.

Sfaturi: nativele sunt avantajate de culorile care le confera un plus de energie, galben, verde, violet, argintiu si oranj. Acestea sunt recomandate atat in vestimentatie cat si in machiaj. In mod deosebit, femeile Rac isi pun in evidenta ochii, asadar nuantele tari sunt ideale pentru o privire seducatoare. In materie de coafuri, parul lung purtat pe spate sau prins pe jumatate cu agrafe le confera un farmec aparte. Seara, femeile prefera coafurile elaborate, elegante.

Leu


Nativele zodiei Leu sunt intotdeauna in pas cu ultimele trenduri. Adora sa iasa in evidenta si au gusturi alese, exagerate. Isi doresc sa fie unice, asadar vor incerca mereu sa se imbrace diferit, sa-si creeze o imagine intangibila.

Sfaturi: galben oranj, alb si verde sunt culorile care le avantajeaza cel mai bine. Femeia Leu iubeste culorile vii stralucitoare, acesoriile extravagante si coafurile creative. Petrece foarte mult timp in fata oglinzii si acorda foarte multa atentie parului. Parul voluminos, ondulat ii defineste cel mai bine caracterul. Poate opta pentru culori intense: roscat, negru sau blond. In materie de machiaj sunt recomandate rujurile si fardurile stralucitoare. Fondul de ten trebuie sa fie rezistent la transfer, cu mare putere de acoperire.

Fecioara

Nativele acestei zodii sunt perfectioniste, imprevizibile si foarte atente la detalii. Nu pierd foarte mult timp in oglinda, insa nu pleaca de acasa pana nu se asigura ca arata bine. Coafura, tinuta si machiajul trebuie sa fie impecabile.

Sfaturi:
machiajul ideal pentru femeile din zodia Fecioara este cel natural, curat si luminos. Nuantele de pamant si tonurile reci de albastru le evidentiaza cel mai bine privirea. Li se potrivesc frizurile cuminti: bretonul tuns perfect, parul strans intr-o coada de cal impecabila sau un coc simplu si elegant. Parul inchis la culoare, satenul deschis ori ciocolatiul sunt nuantele care li se potrivesc cel mai bine. Naturaletea este calitatea definitorie a Fecioarelor. Acestea pot sa arate grozav fara sa depuna prea mult efort.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.