Setari Cookie-uri

Astrologie: Beauty tips pentru fiecare zodie!

Afla trucuri in plus despre frumusete si descopera ce coafuri te avantajeaza in functie de zodia in care te-ai nascut:

Sfaturi: chiar daca prefera hainele comode, ar putea aduce un plus de noutate stilului, purtand piese vestimentare combinate inedit. Jeansii purtati cu tricouri imprimate sau camasi hippie, hainele specifice altor culturi asortate cu piese contemporane, sunt doar cateva propuneri pentru un stil fresh. Machiajul potrivit este unul simplu, usor de realizat. Noi iti propunem nuante tonice care sa iti scoata in evidenta privirea: oranj, verde sau lila. Coafurile clasice, cat mai usor de aranjat sunt specifice femeii Sagetator. Cele mai potrivite frizuri sunt acelea care permit trasaturilor fetei sa fie vizibile: coada de cal, impletiturile sau parul drept purtat intr-o parte .

Capricorn


Femeia Capricorn este adepta stilului practic, conservator si rigid. Nu agreeaza schimbarile bruste si de obicei ramane fidela unui stil traditional pe care il reinnoieste treptat, adaugandu-i elemente moderne. Nu-i place sa iasa in evidenta prin imagine; prefera sa se faca remarcata prin comportament sau realizari profesionale.

Sfaturi:
incercati sa evitati orice inseamna asimetric si nonconformist. Liniile clasice, sacourile tip business si culorile sobre contureaza cel mai bine stilul femeii Capricorn. Insa, din cand in cand, aceasta poate iesi din tipare purtand o rochie mulata cu un decolteu decent sau o camasa viu colorata asortata unei manichiuri french. In materie de coafuri nativele sunt avantajate de tunsori drepte, bucle cu aspect natural si cocuri boeme. Machiajul natural, care le evidentiaza foarte clar trasaturile fetei este cel mai potrivit. Rujul intens se potriveste doar in cazul unui machiaj aproape insesizabil. In rest, glossurile nude stralucitoare sunt cea mai buna alegere pentru un look natural.

Varsator

Femeia Varsator este inventiva si originala, imaginatia fiind punctul ei forte. Intr-un grup este recunoscuta pentru ideile moderne si spontaneitate. Are nevoie de libertate si nu accepta constrangeri din partea celorlalti.

Sfaturi: albastrul si nuantele derivate acestei culori le exprima cel mai bine dorinta de libertate. Frizurile potrivite sunt asimetrice, reinnoite mereu cu ajutorul accesoriilor specifice. Machiajul se situeaza la extreme in functie de personalitate. Unele native apreciaza machiajul excentric, ochii bine conturati cu negru, violet sau albastru, in timp ce altele vor prefera machiajul natural, completat de buze colorate strident. In materie de vestimentatie, nativele sunt avantajate de piese vestimentare lejere cu imprimeuri geometrice sau etnice.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.