Un ten curat si sanatos se mentine in forma printr-o ingrijire atenta si eficienta. Igiena riguroasa a pielii previne dezvoltarea prematura a ridurilor si contribuie la un aspect stralucitor si matasos al chipului. Respecta cei 3 pasi de baza si te vei bucura de un ten frumos si ingrijit:

Demachierea este esentiala pentru un ten cu aspect sanatos si ingrijit. Se efctueaza in fiecare seara si dimineata cu produse speciale, alese in functie de tipul de piele al chipului. Prin curatare se indeparteaza machiajul si impurtiatile acumulate in timpul zilei dar si celulele moarte ale pielii. Acest procedeu se realizeaza prin miscari orizontale, din exterior catre interior cu ajutorul unor dischete curate. Servetele demachiante sunt de asemenea practice, usor de folosit, insa dermatologii le recomanda doar ocazional. In general, specialistii recomanda cosmeticele speciale dedicate demachierii tenului, deoarece contin agenti nutritivi care curata chipul in profunzime.

O demachiere corecta incepe cu buzele, pentru a evita intinderea rujului pe fata, apoi urmeaza ochii si restul fetei. Tenul, gatul si decolteul se demachiaza la final cu miscari circulare, menite sa stimuleze circulatia sangelui. Incearca laptele demachiant Nivea Visage Refreshing Cleansing Milk, potrivit pentru tenul normal sau mixt.

2. Tonifierea

Dupa demachiere, urmeaza un al doilea pas important in ritualul de ingrijire a tenului: tonifierea. Lotiunea tonica este un produs necesar pentru o curatare completa si eficienta. Aceasta indeparteaza resturile de machiaj si impuritatile, lasand pielea fetei proaspata si neteda. Tonicul reimprospateaza si hidrateaza tenul fara sa schimbe pH-ul natural al pielii. Este deosebit de util in mod special in cazul tenului gras ori mixt, deoarece indeparteaza cu succes excesul de sebum.

Lotiunea tonica se aplica seara dupa demachierea tenului si dimineata inainte sa aplici crema de zi. Pe langa revitalizare, confera fermitate pielii stimuland circulatia sangelui si are proprietatea de a inchide porii. Poti sa incerci lotiunea tonica Nivea Visage Soothing Toner; revigoreaza tenul si ii confera o senzatie racoritoare.

3. Hidratarea

Ultimul pas in ritualul de ingrijire a fetei este hidratarea. Dupa demachiere si tonifiere, tenul are nevoie de o hidratare suplimentara. Aplica o crema nutritiva care hraneste, regenereaza chipul si previne uscarea acestuia. Pentru o hidratare cat mai eficienta, specialistii recomanda utilizarea a doua creme de fata: de zi si de noapte.

Crema de zi protejeaza pielea de factorii externi ai mediului, in timp ce crema de noapte are o concentratie mult mai mare de substante active, menite sa regenereze celulele pielii in timpul somnului. Vei obtine rezultate foarte bune daca o sa utilizezi produse din aceeasi gama. In timpul zilei noi iti recomandam Nivea Visage Essential Care, pentru ten normal si mixt. Contine extracte naturale de lotus, vitamine si confera tenului o senzatie de prospetime de lunga durata.

  • Kudika

    Călătorește fără bătăi de cap cu PEACH™ 2 go, performantul...

  • Kudika

    5 seturi de la FOREO ideale ca daruri de Crăciun

  • Kudika

    Ai parte de o hidratare profundă cu UFO 3!

  • Kudika

    Rețeta unei rutine perfecte de îngrijire a pielii cu FOREO

  • Kudika

    Rutina suedeză de lifting facial de la FOREO îți va schimba complet...

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...