O zi frumoasa iti garanteaza zambete, fericire si te incarca cu energie pana seara tarziu. Uita de griji, gandeste pozitiv si porneste cu dreptul dis-de-dimineata. Invata 3 secrete pentru a-ti incepe ziua cu bine:

Imediat ce auzi alarma telefonului, primul gand care-ti vine in cap te indeamna s-o amani? Fii spontana si trezeste-te fara sa mai lenevesti inca 5 minute. Incarca-te cu energie de la primele ore ale diminetii si toata ziua vei genera optimism si veselie. Zambeste, executa cateva miscari de inviorare si pergateste-te pentru o noua zi. Inlatura-ti orice grija din minte si propune-ti sa stralucesti.

Stii doar, colegul care-ti zambeste languros in fiecare dimineata de-abia asteapta sa te invite la o cafea. Intampina-l cu o dispozitie de zile mari, alege-ti o tinuta pe masura, transmitandu-i si lui o portie sanatoasa din energia pozitiva care te inconjoara. Daca nu esti single si te trezeti langa iubitul tau, pregateste-i o surpriza dis-de-dimineata. Trezeste-te inaintea lui, pregateste-i un mic dejun aromat si cu siguranta, amandoi veti avea suficiente motive sa zambiti intreaga zi.

2. Mizeaza pe un look natural


Machiajul natural care iti evidentiaza discret trasaturile fetei este optiunea ideala pentru un look proaspat de zi. Reimprospateaza-ti chipul cu o lotiune tonica revigoranta si apoi maseaza-ti fata cu o crema nutritiva. Pentru un ten frumos si sanatos, iti recomandam sa incerci crema de zi Nivea Visage Nourishing Day Care pentru tenul uscat si sensibil. Ingredientele sale, extractul de galbenele si uleiul de migdale hidrateaza intensiv pielea sensibila. In plus, lasa tenul radiant si matasos placut la atingere.

Uita de fond de ten si foloseste doar corectorul pentru a-ti masca cearcanele sau alte imperfectiuni. Doua trei straturi de rimel si un gloss transparent iti vor completa perfect look-ul natural. In timpul verii nu exagera cu machiajul elaborat. In special ziua cand temperaturile sunt foarte mari si caldura sau umidtatea iti pot crea un disconfort major.

3. Danseaza

Inca nu te-ai imbracat si ceasul te avertizeaza ca esti in intarzaiere? Indubitabil, nici nu te-ai decis macar ce o sa porti. Rochia ta preferata iti creeaza o talie de viespe, dar si in jeansii skinny arati atat de sexy, asadar grea alegere. Noi iti propunem sa incerci urmatorul truc si cu siguranta, vei decide imediat ce tinuta ti se potriveste cel mai bine. Da drumul la muzica si danseaza pe ritmul pieselor tale favorite, care iti vor darui un plus de energie. Dansul te va ajuta sa te relaxezi si sa te binedispui. Si in final, vei sti cu siguranta ce haine iti vor oferi un aer irezistibil.






  • Kudika

    Ediția aniversară a Festivalului Internațional de film KINOdiseea...

  • Kudika

    6 septembrie, cea mai grea zi a lunii: Mercur Cazimi și energia a 7...

  • Kudika

    Esența iubirii autentice: Cele 5 secrete esențiale pentru o...

  • Kudika

    Art Safari a deschis Muzeul secret din inima Bucureștiului!...

  • Kudika

    Art Safari Taine și Comori !O nouă ediție se deschide din 8 martie,...

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...