Setari Cookie-uri

Puterea secreta a subconstientului in obsesia pentru slabit

Kilogramele in plus ne dau bataie de cap. Ne simtim depasite, urate si chiar deformate. Detestam sa ne uitam in oglinda pentru ca ne uram corpul, ne uram propria persoana. Sunculite, celulita, fund mare, burta…numai defecte. Unde este frumusetea noastra? Cum am putut sa o lasam sa fuga?

Este foarte important sa iti iubesti corpul si sa inveti sa iti accepti defectele. In plus, daca vrei sa fii o persoana sanatoasa, poti incepe o cura benefica pentru organismul tau, care sa constea in alimente bogate in vitamine si nutrienti.



Consuma cat mai multe fructe si legume, evita prajelile, produsele fast food, mancarurile uleioase, semipreparatele, produsele de patiserie, carnea grasa. Include in alimentatia ta foarte mult peste, carne de vita, piept de pui. Renunta la obsesia pentru dulciuri. Asta nu inseamna neaparat ca ai interzis la “micile placeri” ale vietii ci doar sa nu faci excese.

Sfat: incearca mancarea raw, un deliciu culinar.

Evita sa fii o persoana sedentara. Daca nu ai timp pentru a merge la sala, mergi prin parc, plimba-te mult pe jos, mergi la inot sau fa alte activitati care iti plac. Nu uita: faci acest lucru pentru sanatatea ta si nu pentru a fi una dintre acele femei obsedate sa slabeasca si sa arate perfect. Iubeste-te asa cum esti pentru ca si altii sa te iubeasca!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.