Setari Cookie-uri

Practic: Invata sa te machiezi in functie de forma fetei

Forma fetei dicteaza machiajul ideal si coafura potrivita pentru un look perfect. Obtine rezultate uimitoare invatand sa te machezi corect, in functie de forma chipului tau:

In materie de coafuri opteaza pentru frizuri simetrice, carare pe mijloc sau coafuri cu volum in zona barbiei. Evita tunsorile scurte sau parul coafat cu gel, lipit de pielea capului.
Vedete cu fata in forma de inima: Jennifer Lopez, Katie Holmes, Halle Berry.

4. Forma patrata

Chipul cu forma patrata este caracterizat de maxilare proeminente si pastreaza linia latimii egala cu cea a lungimii. Imblanzeste aceste trasaturi aplicand un fond de ten mai inchis pe linia maxilarului si pe tample. Blush-ul trebuie aplicat in centrul fetei cu miscari circulare, fara a-l intinde spre tample. Astfel vei sublinia obrajii, distragand atentia de la trasaturile proeminente specifice fetei patrate.

Coafurile cu breton intr-o parte, suvitele filate spre tample si tunsorile medii avantajeaza acest tip de fizionomie. Sprancenele se penseaza spre rotund si grosimea lor trebuie sa fie medie.
Vedete cu fata in forma patrata: Paris Hilton, Renee Zelweger, Sandra Bullock.

5. Forma diamant

Fata in forma de diamant este caracterizata de maxilare foarte late in raport cu barbia si fruntea ingusta. Machiajul ideal trebuie sa lumineze zona tamplelor, pentru a da impresie de frunte lata. Maxilarele proeminente se umbresc cu o pudra inchisa ori cu blush bronze-trandafiriu. Sprancenele se penseaza usor distantat si forma acestora deseneaza un arc fin.

Coafurile de lungime medie care incadreaza fata, cu onduleuri naturale sunt potrivite pentru fata in forma de diamant. Pieptanaturile cu volum exagerat, foarte scurte sau lipite de cap ar trebui evitate.
Vedete cu fata in forma de diamant: Madonna, Scarlet Johansson.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.