Setari Cookie-uri

Modele de coafuri in voga la Hollywood

Pentru a fi mereu in pas cu moda, inspira-te din look-ul celebritatilor care sunt intotdeauna la curent cu ultimele tendinte. Iata care sunt cele mai purtate coafuri de la Hollywood:

Pentru a fi mereu in pas cu moda, inspira-te din look-ul celebritatilor care sunt intotdeauna la curent cu ultimele tendinte. Iata care sunt cele mai purtate coafuri de la Hollywood:

1. Cocul de balerina

Parul lipit de cap, rasucit la spate intr-un coc simplu este un must la Hollywood. Aparent banala, aceasta coafura a fost adoptata de foarte multe vedete pe covorul rosu. Se potriveste foarte bine unei tinute casual chic, insa completeaza excelent si o rochie de seara eleganta. Jessica Alba, posesoarea unei frumoase podoabe capilare, demonstreaza ca secretul unei coafuri de efect consta in utilizarea unor accesorii simple. De asemenea, parul trebuie sa fie proaspat spalat si stralucitor pentru a conferi un aspect cat mai deosebit.

Cocul in stil balerina evidentiaza foarte bine trasaturile fetei, gatul si decolteul. Se potriveste foarte bine cu rochii clasice, care urmeaza linia corpului dar si cu tinute voluminoase.

2. Coc cu volum si aspect ravasit

Coafurile inalte, voluminoase sunt o alegere foarte buna pentru ocaziile speciale. Avantajeaza orice tip de fizionomie si au devenit un must have pentru majoritatea celebritatilor. Coafurile cu volum confera monumentalitate rochiilor de seara,de aceea trebuie completate cu accesorii glam, pe masura. In general, aceasta coafura este mai complexa, de aceea nu poate fi realizata acasa. Un hairstylist iscusit va sti sa-i confere acel aer elegant, specific coafurilor de la Hollywood.

Angelina Jolie, Jennifer Lopez, Penelope Cruz sau Jennifer Lowe Hewitt se numara printre vedetele care mizeaza pe cocuri impresionante la evenimentele importante.

3. Bob inegal

Bobul este o coafura feminina, care nu se va demoda niciodata indiferent de tendinte. De-a lungul timpului vedetele au lansat o varietate de coafuri, menite sa avantajeze cat mai multe tipuri de fizionomii. De cateva sezoane, bobul asimtric, buclat la varfuri se situeaza in topul preferintelor.

Designerii de top l-au promovat in prezentarile de moda, de aceea a ajuns cu usurinta in atentia vedetelor care isi doresc sa fie permanent in pas cu moda.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.