Setari Cookie-uri

Modele de coafuri in voga la Hollywood

Pentru a fi mereu in pas cu moda, inspira-te din look-ul celebritatilor care sunt intotdeauna la curent cu ultimele tendinte. Iata care sunt cele mai purtate coafuri de la Hollywood:

Bobul a devenit una dintre cele mai populare coafuri. Intr-o varianta minimalista, drept sau buclat este foarte usor de intretinut. Nu rapeste foarte mult timp si poate fi reinventat usor cu ajutorul produselor de hairstyling.

4. Parul prins pe jumatate

Intre coafurile glam isi fac loc si frizurile comode, usor de purtat. Parul prins pe jumatate confera un aer natural, inocent. Aceasta coafura are un farmec aparte, deoarece pune in valoare trasaturile fetei, insa complimenteaza si un par sanatos. Se potriveste atat parului lung cat si celui de lungime medie.

Coafura este deosebit de versatila, adaptata atat tinutelor de zi cat si celor de seara. Urmeaza exemplul Christinei Aguilera si tapeaza la radacina suvitele prinse, pentru a le conferi un plus de volum. Daca ai breton, piaptana-l intr-o parte si pulverizeaza putin fixativ pentru fixare.

5. Impletituri hippie

Romantice si boeme, impletiturile au cucerit trendurile sezonului cald in materie de coafura. Elaborate sau realizate in stil neglijent, se potrivesc foarte bine la tinute casual. In plus, in timpul verii cand temperaturile sunt foarte mari reprezinta solutia ideala pentru un look modern si lejer.

Coafurile cu impletituri au cucerit majoritatea celebritatilor de la Hollywood.

Incearca modelul propus de Vanessa Hudgens, foarte practic de inspiratie hippie. Impleteste-ti parul intr-o parte si lasa cateva suvite sa-ti incadreze fata.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.