Setari Cookie-uri

Cum functioneaza? Skin Rejuvenation cu ajutorul Luminii Intens Pulsate

Este foarte important sa intelegem ca IPL este o terapie care trateaza cauza imbatrinirii si nu doar efectele. Prin urmare, tratand cauza vom influenta si face sa diminua efectele.

IPL = Intensive Pulsed Light, adica lumina intens pulsata.

Iata un subiect la moda. Un subiect dezbatut de majoritatea doamnelor si domnisoarelor care isi doresc sa se mentina frumoase la orice varsta. Tinand cont de aceasta popularitate crescanda a tratamentelor cu IPL si, avand in vedere ca in general decizia de a apela la o anumita terapie nu este validata de un medic specialist, ne-am gandit sa scriem un articol mai detaliat si explicativ care sa ne faca sa intelegem exact care este mecansimul, care sunt consecintele si caror probleme le este recomandat tratamentul cu IPL. Deocamdata ne axam pe tratamentele pentru ten, apoi intr-un articol urmator abordam si subiectul epilat.

Sunteti gata?

Este foarte important sa intelegem ca IPL este o terapie care trateaza cauza imbatrinirii si nu doar efectele. Prin urmare, tratand cauza vom influenta si face sa diminua efectele. Dar, ca la orice tratament bun, este nevoie de timp, putina rabdare si intelegerea fenomenelor.

Haideti sa vedem despre ce fenomene este vorba:

In dermato-cosmetica varsta de 40 de ani reprezinta limita de intrare in maturitate a tenului, perioada ce va fi urmata de o serie de modificari treptate caracteristice tenului matur. Toate aceste modificari au un substrat morfologic si fiziologic, care in cuvinte simple inseamna scaderea tuturor functiilor celulare. Este momentul in care pielea are obligatoriu nevoie de ajutor extern, respectiv de ingrijire dermato-cosmetica pentru ca respectivele modificari nedorite sa nu devina ireversibile.

Cum se traduc aceste schimbari la nivel vizual? Prin aparitia de riduri, pete pigmentare, alterarea conturului facial, deshidratare si alipie, urmate de vulnerabilitatea crescuta a tenului in fata factorilor de mediu externi, piele subtire si, in general, pierderea volumului facial. Cu alte cuvinte pierderea rotunjimilor faciale caracteristice tineretii :).

Pielea isi va sintetiza in cantitati din ce in ce mai scazute lipidele, factorii de hidratare, acidul hialuronic, colagenul si elastina prezente in structura sa. Ca atare, trebuie sa stim ca, pe de o parte, terapiile anti-ageing trebuie sa compenseze deficitele de ingredienti de care sufera tenul matur, dar, pe de alta parte, sa si stimuleze celulele care intra in constitutia pielii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.