Setari Cookie-uri

Parfum de femeie: 4 motive pentru a sta mai mult timp goala

Tu si oglinda, adevarata ta prietena.

Am iesit de la dus goala si am trecut prin fata oglinzii din camera. Am incremenit. Am facut doi pasi inapoi pentru a imi vedea tot corpul. Eram doar eu si oglinda. Si din nu stiu ce motiv, ma simteam ciudat.

Parca nu stateam confortabil. Atunci am realizat ca nu am incredere in mine si ca nu imi cunosc deloc corpul. Si ca sa fiu sincera pana la capat, de cand am luat in greutate, refuz sa ma analizez. Imi este teama de reactia mea, nu vreau sa ma simt urata. Insa, spre fericirea mea, atunci am realizat ca nu sunt atat de urata precum credeam. Da, am celulita, burtica si coapse bine dezvoltate, dar... la naiba! Ce femeie normala nu are asa ceva?

femeie goala sursa foto: shutterstock.com

Daca as fi presedinte as da de la stat o zi a goliciunii. Si a prajiturilor. De ce? Pentru ca tortul si goliciunea ne fac sa ne simtim femei.

Parfum de femeie: 4 motive pentru a sta mai mult timp goala

1. Femeia goala din oglinda esti chiar tu

Sub toate hainele, tonele de machiaj si coafura sofisticata, se ascunde adevarata fata a unei femei. Tot ce punem pe noi sunt doar masti pentru deghizare. Nu este ciudat sa nu iti cunosti corpul. Cateodata am impresia ca eu sunt doar ceea ce vad in exterior, iar cand raman dezbracata, imi vad adevaratul corp si ma sperii. Parca nu arat asa.

Citește și:

Trebuie sa stim sa ne apreciem asa cum suntem cu adevarat. Fara haine scumpe, fara pantofi cu toc care ne alungesc picioarele, fara fond de ten, fara curele care ne scot in evidenta talia.

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.