Setari Cookie-uri

Parfum de femeie: 4 motive pentru a sta mai mult timp goala

Tu si oglinda, adevarata ta prietena.

2. Cu cat stai mai mult goala, cu atat sexul este mai interesant

Multe femei nu accepta sa faca sex cu lumina aprinsa pentru ca le este teama ca partenerul sa nu le vada celulita sau burtica. Altele refuza unele pozitii sexuale pentru ca nu au corpul bine tonifiat. Dragele mele, nu suntem celebritati si nici modele. Slujbele noastre sunt slujbe normale, modelele sunt platite pentru a arata bine, acesta este job-ul lor. Daca au celulita, sunt concediate. Dar noi? Noi suntem femei normale, care trebuie sa se simta bine in corpul lor.

Daca ne acceptam asa cum suntem capatam incredere in noi, iar acest lucru este vizibil si pe plan sexual. Nu vom mai sta sa tragem cearsaful peste noi cand trecem deasupra sau sa punem o perna sub spate pentru a ne ascunde burtica, ci vom invata sa experimentam si sa ne bucuram cu adevarat de o partida pe cinste.

Citește și:

feminitate sursa foto: shutterstock.com

3. Hainele sunt tot mai frumoase

Cu cat stai mai mult dezbracata, cu atat ti se pare ca esti mai frumoasa imbracata. Motivul? Hainele nu vor mai fi purtate pentru a ascunde anumite zone ale corpului (zonele cu probleme), ci pentru a scoate in evidenta celelalte zone care iti plac, care iti pun in valoare corpul si te fac sa te simti feminina.

4. Te vei simti mult mai confortabil cu tine

Daca poti sa mergi prin casa ta dezbracata si sa te simti bine in propria piele, asta inseamna ca mersul pe strada va fi mult mai simplu sau ca traversarea unei camere plina de oameni care se uita la tine si te analizeaza este floare la ureche. Daca poti manca o prajiturica in timp ce stai goala in fata oglinzii, atunci poti face orice iti doresti. Trebuie doar sa ai incredere in tine si sa te opresti din analizat. Iubeste ceea ce esti, mandreste-te cu ceea ce ai si nu uita ca sub hainele purtate zilnic se ascunde un trup ce asteapta sa fie explorat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.