Setari Cookie-uri

Advertorial (P)Ai curaj sa iti faci un tatuaj?

Tatuajul este o cale mai aparte de exprimare. Varietatea mare a modelelor de tatuaje oferita de saloanele specializate sau de catre internetiti da ocazia sa faci cea mai buna alegere.

Tatuajul trebuie sa se potriveasca cu:

• personalitatea ta
• stilul de viata
• stilul de a te imbraca
• felul in care vrei sa fii vazut de ceilalti

Atunci cand alegi sa iti faci un tatuaj trebuie pentru inceput sa te gandesti la un model si la locul unde ai vrea sa il ai pe corp. Poti opta pentru un tattoo care sa reprezinte un fluture, o floare, semnul tau de zodiac sau unul tribal ori un model creat de tine.

Majoritatea barbatilor si femeilor vor sa poarte un tatuaj la moda care le da ocazia sa fie indrazneti si diferiti de ceilalti!

Cine nu poate sa isi faca tatuaje ?

In Romania, persoanele sub 16 ani nu au voie sa-si faca tatuaje iar cele cu varsta intre 16 si 18 ani au nevoie de acordul scris al unui parinte. Femeile insarcinate sau care alapteaza, persoanele care sufera de anumite afectiuni medicale nu au nici ele voie sa se tatueze.

Cum aleg modelul?

Poti alege un model din catalogul nostru sau mai bine vino cu modelul tau. Cauta bine pe internet un model care sa te reprezinte si cu siguranta o sa-l gasesti.


Kudika
10 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.