Setari Cookie-uri

Tratamente pentru toate problemele unghiilor

Se spune ca mainile sunt cele care tradeaza, de fapt, varsta femeilor. De aceea, unghiile sunt un centru de interes foarte important.

Problemele unghiilor nu trebuie ignorate. Fiind femei, oricum ne preocupa aspectul lor. Ceea ce poate nu stiai este ca unele problemeale unghiilor popt fi semnale ale altor afectiuni mai grave, cum ar fi probleme cu ficatul, cu inima, cu plamanii, cu rinichii sau cu tiroida. Da, nu este de glumit.

Asadar, orice semnal ti-ar da unghiile tale, ai face bine sa mergi la un control dermatologic care, in cel mai rau caz, te va ghida spre alte analize. Daca, totusi, problemele unghiilor tale se dovedesc a nu fi mai mult de atat, noi avem cateva recomandari pentru tratarea lor.

Sursa foto: Shutterstock.com

Unghii subtiri

Unghiile subtiri sunt tratate de trei ori pe saptamana cu o solutie obtinuta din amestecarea unei lingurite de glicerina intr-un pahar cu apa fierbinte. Dupa racirea produsului astfel obtinut, tine unghiile in el timp de un sfert de ora.

Citește și:

Un alt tratament eficient al acestei afectiuni este unul ce trebuie folosit o data pe luna. Amesteca o jumatate de lingurita de piper rosu cu o cescuta cu apa fiarta si doua lingurite de crema de maini.

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.