Setari Cookie-uri

Tratamente pentru toate problemele unghiilor

Se spune ca mainile sunt cele care tradeaza, de fapt, varsta femeilor. De aceea, unghiile sunt un centru de interes foarte important.

Exfoliere

Pentru tratarea exfolierii unghiilor este recomandat un remediu ce va fi folosit in fiecare seara, timp de doua saptamani. Incalziti doua linguri de ulei de masline impreuna cu doua linguri de zeama de lamaie. Tineti unghiile in acest amestec pana se raceste.

O alta metoda eficienta pentru tratarea unghiilor exfoliate este utilizarea unei fiole de vitamina A in fiecare seara: aplici pe unghii si masezi pana este absorbita.

De asemenea, poti urma un tratament ceva mai simplu: o data pe saptamana, iti introduci degetele intr-o jumatate de lamaie si le tii acolo timp de 10 minute. Va trebui totusi sa ai grija sa nu ai nicio arsura, julitura sau rana cat de mica la degete: nu vei putea duce tratamentul la capat.

Unghii striate

Daca ai unghiile striate, tratamentul pentru ele este foarte usor. Zilnic, incalziti o cescuta de ulei de germeni de grau si inmuiati in uleiul caldut unghiile aproximativ 5 minute.

Citește și:

De asemenea, poate ajuta un masaj cu vitamina E si consumul sporit de alimente bogate in calciu, lipsa acestuia fiind cauza principala a unghiilor striate.

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.