Setari Cookie-uri

Sfaturi profi pentru ingrijirea sprancenelor

Pune-ti personalitatea in evidenta - da forma potrivita sprancenelor tale.

Sprancenele au dublu rol: unul de protectie, celalalt pur estetic. Unele dintre noi il ignora pe cel dintai si cel mai important: rolul protector al sprancenelor nu este in atentia vietii de zi cu zi, insa atat sprancenele, cat si genele sunt forme ale adaptarilor omului la pericolele externe; ele tin multi microbi la distanta de ochi, care este un organ sensibil.

Voi incheia partea “teoretica”, insa nu fara a-ti da un sfat pe care te voi ruga sa nu il uiti niciodata: NU iti rade sprancenele niciodata! Protejeaza-ti ochii cat de mult si de bine poti!

Acum vom putea discuta despre sprancene: ele sunt frumoase asa cum sunt, ele sunt o marca a personalitatii tale. Cu cat le mutilezi mai mult, cu atat iti reprimi mai mult ego-ul, cu atat devii mai putin originala, cu atat esti mai putin autentica.

Cu siguranta ai observat cat de mult ti se schimba fizionomia atunci cand schimbi forma sprancenelor, asadar cel mai potrivit lucru este sa pastrezi cat de mult conturul initial.

Citește și:

Produsele de baza pentru ingrijirea sprancenelor sunt:

- Penseta (poti folosi Penseta Profesionala Cupio, disponibila pe Cupio.ro, la pretul de 14 lei);

- Forfecuta, pentru firele rebele (poti folosi Forfecuta Profesionala de Cuticule, disponibila pe Cupio.ro, la pretul de 23 de lei);

- Creionul pentru sprancene, pentru a completa machiajul cu sprancene bine conturate ( poti folosi Parisax Creion pentru sprancene Maro, disponibil pe BeautySpell.ro, la pretul de 54 de lei).

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.