Setari Cookie-uri

Sfaturi profi pentru ingrijirea sprancenelor

Pune-ti personalitatea in evidenta - da forma potrivita sprancenelor tale.

O serie de sfaturi pentru ingrijirea zilnica:

- Periaza-ti sprancenele in sensul de crestere, apoi in sens invers pentru a indeparta firele care sunt desprinse, dar inca nu au cazut. Apoi aranjeaza-le inapoi.

- Penseaza-te seara, inainte de culcare, astfel incat orice roseata sa dispara pana a doua zi. Maseaza-le putin dintre mijlocul fetei spre exterior.

- Cand te pensezi, foloseste o penseta care are capetele inclinate, pentru mai multa precizie. De asemenea, ar trebui sa stii ca firele trebuie prinse de cat mai de aproape de radacina (pentru a evita ruperea) si trase in sensul cresterii firului de par;

- Nu smulge niciodata fire din interiorul sprancenei: daca sunt prea lungi, tunde-le;

- Daca vrei sa iti vopsesti sprancenele, alege o nuanta cat mai apropiata de culoarea naturala a podoabei capilare.

Daca sprancenele tale sunt prea rebele si te lupti cu ele zilnic (daca sunt prea deschise la culoare sau prea rare), atunci poti oricand sa alegi sablonul potrivit si culoarea potrivita si sa ti le tatuezi.

Citește și:

O! Si inca ceva: lasa sprancenele prietenului tau intregi, barbatii sunt cu atat mai frumosi cu cat sunt mai masculini – lor le sta bine cu parul pe care il au (exceptie fac barbatii care au o singura spranceana: pe ei poti sa ii pensezi… dar numai atat cat sa faci doua spancene din una singura).

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.