Setari Cookie-uri

Cum sa arati bine in fotografii?

Noi ne schimbam, dar fotografiile raman - este normal sa vrem sa iesim bine in ele.

5. Fii mandra de micile „defecte”: nasul putin stramb, un dinte rebel, pistrui, urechile prea mici sau prea mari, sprancene „prea” stufoase – ele iti dau un aer unic pe care trebuie sa il pretuiesti.

Citeste Atitudinea este totul. Schimba-ti atitudinea... si iti vei schimba viata! Editia a IV-a (disponibila pe Elefant.ro la pretul de 12 lei), de Jeff Keller si intelege-te mai bine, apreciaza-te mai mult!

6. Pune accent pe ochi – un contur frumos sau putin fard pot schimba radical mesajul pe care ochii tai il transmit.

Pentru un machiaj complet, ai nevoie de mascara (Mascara Turbo Boost X5 Waterproof, disponibila pe Cupio.ro, la 20 de lei), dermatograf (sau Tus pentru ochi negru, disponibil pe Yves-Rocher.ro, la 29 de lei) si fard (Bell Fard Ochi Fashion&Mat - 501, disponibil pe Oja.ro, la pretul de 18,50 lei).

Citește și:

7. Par ingrijit – ingrijirea parului si felul in care acesta este aranjat sau nu conteaza foarte mult in aspectul nostru, asadar acorda-i atentia de care are nevoie.

8. Chip luminos – va trebui sa te odihnesti bine si sa ai tenul cat mai bine curatat (inainte sa aplici machiajul, daca nu poti renunta la el).

In cazul in care nu esti multumita de tenul tau, foloseste fond de ten (Fond de ten Zero defecte, disponibil pe site-ul Yves-Rocher.ro, la pretul de 45 de lei) si blush (Benecos Blush Natural Coral, disponibil pe Bio-Cosmetics.ro, la 33 de lei) pentru a-i da luminozitatea si stralucirea de care ai nevoie pentru niste fotografii reusite.

9. Cand ai mai putine haine pe tine (de exemplu cand pozezi in costum de baie), nu fi timida: iubeste-ti corpul asa cum este si simte-te sexy. Ravaseste-ti putin parul tine gura intredeschisa si expira senzualitate!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.