Setari Cookie-uri

5 Tipuri de fond de ten

Ne dam cu fond de ten vara ori ba?

Industria cosmeticelor este intr-o dezvoltare continua, astfel incat produsele sa satisfaca necesitatile fiecarui posibil consumator. Ce fericire pe capul nostru! Acum putem sa avem ce culoare si orice forma a parului dorim, priviri seducatoare, buze apetisante si orice culoare a tenului.

Evident, fondul de ten este prietenul de incredere al multora dintre noi: fie ca nu ne place pielea stravezie, pistruii sau culoare neuniforma a tenului, fie ca ne-a aparut un cos, fie ca fondul de ten este singurul fel in care suntem fotogenice, fiecare dintre femeile pe care le stiu are macar un tub de fond de ten in dulapiorul cu minuni.

Foto: Shutterstock

Mai interesant este ca producatorii nu se mai opresc: modifica textura si utilitatea fondului de ten o data la cateva luni. Iata care sunt categoriile...

Fond de ten cu factor de protectie

Citește și:

Perfect pentru zilele insorite ale verii, fondul de ten cu factor de protectie este unul dintre produsele ce nu iti pot lipsi de pe raftul pentru cosmetice! Purtarea machiajului in timpul plimbarilor prin soare sau in timp ce faci plaja poate dauna tenului – de aceea trebuie sa iti adaptezi cosmeticele in functie de anotimp.

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.